hirdetés

Megint olcsóbb lett az eredeti Viomi SE

hír
Megint olcsóbb lett az eredeti Viomi SE 1
írta: SonkaMod
2021-06-25

Az Aliexpress Summer Sale elején megírtuk, hogy kijött az Upgraded Version a Viomi SE robotporszívóból, így várható volt, hogy tovább fog esni az ára az eredeti modellnek. Időről-időre olcsóbb lesz ez a gép, pedig az egyik legjobb ár/érték arányú készülék volt már a megjelenéskori árán is. Persze megsértődni nem kell a kínaiakra, sokkal inkább kihasználni azt, hogy ilyen remek terméket adnak megfizethető áron.

A Mi Home applikáción keresztül lehet távolról vezérelni, a WiFi kapcsolat segítségével akár a világ másik feléről is elindíthatjuk a készüléket. Az alkalmazásban lehet letenni virtuális falakat és egyéb térképbeállításokat is eszközölhetünk.

Hétféle időzítés állítható be, így akár minden nap dolgoztathatjuk automatikusan a gépet. Az akkumulátora 3200 mAh kapacitással bír, ezzel pedig körülbelül 200 négyzetmétert is ki tud takarítani, viszont, ha esetleg lemerül munka közben, akkor visszatér a töltőjére, majd automatikusan onnan folytatja a takarítást, ahol abbahagyta.

Természetesen vannak jobb porszívók a piacon, amik önürítősek, vagy mesterséges intelligenciával elemzik a környezetüket, de ár/érték arányban a Viomi SE egész egyszerűen verhetetlen. Tavaly ősszel debütált, az akkori ára is rendkívül jó volt már, körülbelül 95 000 forintba került, ami nagy szó volt, hogy befért a bűvös 100 000 Ft alá. Aztán ahogy telt az idő egyre olcsóbb lett, most pedig már oda jutottunk, hogy az Aliexpress Summer Sale-en az OPERA618 kuponkóddal mindössze 65 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Lengyelországból küldik a robotot, ami azt jelenti, hogy 7 munkanap alatt meg is érkezik és nem terheli semmiféle importköltség, hiszen az Unión belülről jön.

hirdetés