hirdetés

Továbbfejlesztették a Viomi SE robotporszívót

Még ütőképesebb konstrukció lett, de továbbra sem drága

hír
Továbbfejlesztették a Viomi SE robotporszívót 1
írta: SonkaMod
2021-06-21

A Viomi SE tavaly ősszel jelent meg és olyan szinten letarolta a robotporszívós piacot, hogy öröm volt nézni. A gép nem a csúcskategóriában indult, de mégis beletettek minden olyan fejlesztést, ami már kiforrott volt a robotporszívók esetében és már ki is derült róluk, hogy jól működnek. Tehát összeraktak egy megbízható gépet, aminek aztán olyan árat szabtak, amivel a kategória királya lett. Még most is alig van kihívója, pedig eltelt már a megjelenése óta egy kevéske idő. Az eszköz most kapott egy ráncfelvarrást, amiben egy kicsit még csiszoltak rajta.

A gép a Mi Home applikációba integrálható, itt látjuk a térképeket, melyből 5 darabot tud elmenteni, itt lehet beállítani a helyiségeket és a hozzájuk tartozó takarítási parancsokat, itt adhatunk meg no go zónákat és finomhangolhatunk minden beállítást.

A továbbfejlesztett Viomi SE már hangalapú utasításokat is fogad Google Assistant és Amazon Alexa közbenjárásával, ami rendkívül hasznos tulajdonság az okosotthon szerelmesei számára.

Hétféle előre beállított időzítést lehet neki megadni, de ezek nemcsak annyit jelentenek, hogy X időpontban induljon takarítani, hanem meg lehet neki adni, hogy mikor, mit, milyen szívóerővel és felmosással takarítson. Elég egyszer jól beállítani, onnantól pedig olyan hasznos családtag lesz, akivel nincs baj, viszont mindig pontosan elvégzi a dolgát. Körülbelül hetente kell üríteni a portartályát, de ennél több foglalkozást alig igényel.

A Viomi SE az egyik legajánlottabb robotporszívó a piacon. Az Aliexpressen a magyar vásárlók tömegei tették le a voksukat mellette, a gyártó visszaigazolása alapján Európában mi vásároltunk belőle a legtöbbet. A RendeljKínait szerkesztősége is előszeretettel ajánlja a gépet, sok olvasónk rendelkezik vele. A továbbfejlesztett variánstól sem várunk mást, mint az elődtől, és nem is lehet, hiszen nagyon hasonló a kettő. A Viomi SE Upgraded Version most debütál az Aliexpress Summer Sale-en, így rögtön elég jó nyitóárral rendelkezik. A 618ALI13 kuponkódot lehet hozzá felhasználni június 26. 9:00-ig, így már 77 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni a Viomi Official Store-ból. Lengyelországból adják fel a gépet, így se áfa, se vám, se kezelési költség nem terheli, valamint a szállítás is rendkívül gyors, 7 munkanapon belül meg is érkezik. Most 5 év garancia és EU szerviz lehetőség is jár a gép mellé, valamint 360 szerencsés vásárló ajándék tartalék felmosópárnát vagy HEPA szűrőt kap ajándékba (június 23-ig leadott rendelés esetén).

Frissítés: A SEUPGRADE kuponkóddal még olcsóbb, mindössze 70 300 Ft-ért rendelhető!

hirdetés