hirdetés

BlitzWolf BW PL-5 4 portos USB töltő apróért

hír
BlitzWolf BW PL-5 4 portos USB töltő apróért 1
írta: Don Kartács
2021-11-10

Lassan kezdődik a 11.11-es buli a Banggoodon, jönnek a jó akciók, így gyorsan behúztam a BGAFFbwpl51 kuponnal 2700 Ft-ért egy 4 portos, QC 3.0 képes USB töltőt. Mindig szívok a kis eszközeim – pl. fül- és fejhallgatók, Mi Band – töltögetésével, és azoknak nem kell teljesítmény sem. Az nem baj, ha az embernek van egy tartalék utazó töltője, akkor nem kell a hatalmas „prime töltőjét” és a hozzá tartozó salátaköteget magával vinnie. Ráadásul EU raktárban van a termék, így gyorsan megkapom, se vám, se áfa, ilyen a jó üzlet.

A tavalyi év nagy projektje nálam 11.11 alkalmával a töltőkérdés megoldása volt. Mindenféle Baseus GaN 2 töltőt próbáltam, de nem igazán váltak be. Gyorsan töltenek, de egy csomó kis eszközömet – Mi Band 5, OneOdio A70, 1More Dual Driver – egyszerűen nem veszik észre, mert nem vesznek fel elég áramot. Power bankra, meg bika telefonokra tök jók, de másra meg nem. Ezért úgy döntöttem, hogy hátrébb lépek egy lépést, és egyszerűsítek egy kicsit dolgokon. Keresek egy olcsó, már bevált, hagyományos töltőt, amit utazásra is szívesen magammal viszek. Tudjon valamilyen QC szabványt, legyen sok portja és adják oda fillérekért.

Mivel BlitzWolf töltőm már 2014-ben is volt, így erre a márkára esett a választásom, a BW-PL5-öt 2700 Ft-ért (8,9 dollárért) el lehetett hozni a BGAFFbwpl511 kuponnal. Semmi extrát nem tud, de van 4 USB portja, ebből az egyik QC 3.0 szabványt kezel, 35 W a teljesítménye, tehát a 33 W-os telókat tudja gyorstölteni, a másik hármon pedig támogatja a Power 3S szabványt, és kitol 2,4 A-t. Ha pedig nem valami bikát akartok rárakni, akkor mehet a 4 portra mindenféle olyan eszköz, aminek kevés áram kell. Mivel lapos a cucc, ezért utazó töltőnek is tökéletes. Van benne „százezer” védelem minden ellen, szóval még biztonságos is.

És ennél nem is kell több egy utazó töltőtől, főleg ha 3800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és EU raktárban van, így ajánlom nektek is, míg el nem fogy.

hirdetés