hirdetés

Hírek

A power bankok nagyágyúja
BanggoodkuponpowerbankTeclast

A power bankok nagyágyúja

Ezt nem teszed zsebre...

írta: Bagi2023.06.29.

Mostanában elég gyakori probléma, hogy a rendszeresen használt mobil eszközök energiaellátását folyamatosan biztosítsuk. Intenzív használat mellett napi több töltés is szükséges lehet, és ha nem áll rendelkezésre konnektor, a hordozható enrgiaforrásokra kell hagyatkoznunk. A Teclast A60 Pro óriási kapacitásával gondoskodik róla, hogy ne rettegjünk a lemerüléstől. Bár mérete miatt nem igazán lehet zsebre vágni, de egy hosszabb túrázás alkalmával életet ment.

Egyre olcsóbb és olcsóbb a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató
ANCBlitzWolfbluetoothbw-hp5fejhallgató

Egyre olcsóbb és olcsóbb a BlitzWolf BW-HP5 fejhallgató

írta: Atika2023.06.29.

A BlitzWolf ezen fejhallgatója még márciusban járt nálunk pofaviziten, akkor elég jól vizsgázott, főleg a kényelmességét emeltük ki akkor, de kiváló hangzással és üzemidővel is rendelkezik. Azonban az ára miatt akkor nem tudtunk elmenni amellett, hogy az ANC-s képességei nem a legjobbak és még applikáció sincs hozzá, hogy állítható legyen mondjuk az EQ, de most már 16 000 Ft-ért meg lehet venni, így ezen hibák felett sokkal elnézőbbek lehetünk.

A budget N-One tablet már csak 30 000 forint
Banggoodn-one npad stáblagéptablet

A budget N-One tablet már csak 30 000 forint

írta: Atika2023.06.29.

Az N-one az olcsó tableteivel konkrétan leuralja a piacot, a nagyobb nevek, mint a Teclast, az Alldocube vagy a Chuwi már szinte labdába sem tudnak rúgni, olyan jó ár/érték arányú cuccokat mutatnak be. Nem volt ez másképp az Npad S-sel sem, ami pár hónapja jelent meg. Jelenleg kuponnal nagyjából 30 700 forintért megvásárolható, amiért cserébe 10,1 colos kijelzőt, 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat kaptok.

Vigyél Ugreen töltőt nyaralni!
Aliexpresshálózati töltőtelefon töltőtöltőugreen

Vigyél Ugreen töltőt nyaralni!

írta: Bagi2023.06.28.

Végre tombol a nyár és mindenki elindul lazítani. Nekem mindig nagy fejtörést okoz, mi is kerüljön a bőröndbe. Most egy olyan kütyüt ajánlok, amit mindenképp érdemes bepakolni. Ez a Ugreen több portos töltő kicsi, könnyű és megkönnyíti az életed a gyorstöltési és biztonsági funkcióival. Ráadásul 100-250 V-os feszültségtartományban működik, ami azt jelenti, hogy külföldön is simán használhatod.

Topshak brushless fúrógép szemet gyönyörködtető áron
BanggoodbarkácsfúrógéptopshakTS-ED4

Topshak brushless fúrógép szemet gyönyörködtető áron

írta: SonkaMod2023.06.28.

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb Topshak modell a TS-ED4 akkumulátoros fúrógép. Ez egy brushless motoros eszköz, nagy tokmánnyal, 20 V-os aksival, töltővel és egy sor kiegészítővel. Hasonló tudású fúrógép a hazai piacon nagyjából háromszor ennyibe kerülne, ez a Topshak szett pedig mindössze 12 300 forintért megrendelhető európai raktárból.

Kábel nélkül is használható a Kuulaa mini külső aksija
Aliexpresskülső akkumulátorkuulaapower bank

Kábel nélkül is használható a Kuulaa mini külső aksija

írta: SonkaMod2023.06.28.

Van egy olyan trend a külső akkumulátorokkal kapcsolatban, hogy egyre nagyobbak. Ez nagyon jó, ha soknapos áramnélküliségre vagyunk utalva, de a mindennapokban nem biztos, hogy szükségünk van egy féltéglányi kütyüre, sokkal inkább fontos lehet a kompaktság, hogy legyen könnyű, könnyen használható. A Kuulaa alábbi mini power bank pont ezért született meg, hiszen ez egy kicsi akkupakk, amit egyszerű hordozni és használni, ráadásul még plusz kábel sem kell hozzá, mert a csatlakozó alapból rajta van.

Megint van akciósan BlitzWill Ambilight
ambilightBanggoodBlitzwillBlitzWolfBW-LB2LED szalag

Megint van akciósan BlitzWill Ambilight

írta: SonkaMod2023.06.28.

Újra kapható a BlitzWill Ambilight koppintása nagyon jó áron. A termék lényegében egy 5 méteres LED szalag, amit a TV hátuljára kell feltenni, de megkapja a jelet, hogy milyen kép kerül real-time a kijelzőre és eszerint váltogatja LED-enként a színeit. Így nagyon jópofa módon emelhetünk a filmezés élményén, ráadásul baromi jó áron, mert csak 13 500 forintba kerül a szett, és ez nem a béna kamerás változat, hanem annál sokkal jobb.

3900 Ft a Baseus applikációval megtámogatott TWS fülese
AliexpressBaseusbowie ez10TWS fülhallgató

3900 Ft a Baseus applikációval megtámogatott TWS fülese

írta: SonkaMod2023.06.28.

A Baseus Bowie EZ10 egy vadiúj TWS fülhallgató, ami csak egy hónapja jelent meg körülbelül és már akkor sem értettem, hogy hogyan lehet ennyire olcsó. A márkanév jól cseng, és remélhetőleg használható kütyü lesz, bár vélhetően nem a legeslegjobb füles ilyen aprópénzért. Ráadásul még olyan extra funkcióval is rendelkezik, mint az applikáció alapú vezérlés, ami ennyiért nagyon durva feature.

Melegben segít az összecsukható ventilátor
Aliexpressmelegventilátor

Melegben segít az összecsukható ventilátor

írta: SonkaMod2023.06.27.

A klíma a legmodernebb, legjobb védekezési forma a meleg ellen a lakásban, de sokan nem engedhetik meg maguknak valamilyen okból. Ők old-school módon tudnak védekezni a meleg ellen, például ventilátorral. De azokból is vannak jobbak és rosszabbak, most pedig mutatok egy olyat, amilyen nagyon kevés helyen van, pedig nagyon jól használható. Ez pedig nem más, mint egy akkus, összecsukható verzió.

Kupon kedd (2023.06.27.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2023.06.27.)

írta: SonkaMod2023.06.27.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

hirdetés