hirdetés

Hírek

Kisebb méretű air fryert villantott a Proscenic
air fryerProscenict20

Kisebb méretű air fryert villantott a Proscenic

írta: hajas2023.07.09.

A Proscenic T21 és T22 után megérkezett a kisebb méretű T20 is. Ez elsősorban azok számára lesz jó választás, akik csak kisebb adag ételeket szeretnének készíteni, például pároknak vagy lakótársaknak. Hoztam nektek hozzá egy kupont, amivel kedvezményes áron tudjátok megrendelni a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással.

Kis méretű és kedvező árú tablet az Alldocube-tól
AlldocubeBanggoodiplay 50 minitablet

Kis méretű és kedvező árú tablet az Alldocube-tól

írta: hajas2023.07.08.

Az Alldocube-ot sokan kedvelik világszerte és hazánkban is. A gyártó nemrég mutatta be az iPlay 50 Minit, ami az eddigi legkisebb táblagépük. Ezt sokan szeretik, hiszen kényelmes tartani, elfér a táskában. Jó hírem van, hiszen most akciós áron tudjátok megrendelni a Banggood csehországi raktárából, még 40 000 forintot sem kérnek el érte.

Jó áron vihető a BlitzWolf vadonatúj projektora
BanggoodBlitzWolfbw-v6projektor

Jó áron vihető a BlitzWolf vadonatúj projektora

írta: hajas2023.07.08.

Májusban leplezte le a nagyvilág előtt a BlitzWolf a legújabb, Netflix FHD támogatással rendelkező projektorját, a BW-V6-ot. Erre régóta vártak a BlitzWolf rajongói, ráadásul az újdonság egyáltalán nem drága, most egy kuponnal 60 400 forintért rendelhetitek meg a Banggoodról.

Szinte ingyen dobják utánunk az XrayDisk SSD-ket
adattárolóAliexpressSSDszámítógépxraydisk

Szinte ingyen dobják utánunk az XrayDisk SSD-ket

írta: SonkaMod2023.07.06.

Teljesen megértem, ha valaki ódzkodik attól, hogy kínai adattárolót vegyen, de a saját tapasztalatom az, hogy alaptalan a félelem. Eddig minden ilyen jellegű eszközöm tökéletesen működik, de az is igaz, hogy a kamu kapacitással rendelkező, igazán noname cuccokat nem veszem meg. Az XrayDisk például nem ilyen, hanem csak egy sima másodvonalas gyártó, nulla marketingköltéssel és fejlesztéssel, így elég olcsók tudnak maradni. Most a 2,5"-ös SSD-ket fantasztikus áron kínálják, tehát aki ilyet venne, az mindenképp nézze meg ezt az ajánlatot, mert 120 GB-ostól egészen 1 terabájtosig vannak adattárolók potom pénzért.

Asometech 65 wattos töltő pár görbeorrú mátyásért
AliexpressAsometechgan töltőgyorstöltőtöltő

Asometech 65 wattos töltő pár görbeorrú mátyásért

írta: SonkaMod2023.07.06.

Fantasztikus Asometech töltőt találtam az Aliexpressen, amit azt hiszem, hogy az olvasóknak is látniuk kell. Ez bizony egy háromportos, maximum 65 watt leadására képes töltőfej, ami természetesen GaN technológiás és baromi olcsó. A kütyüvel tölthetjük a Type-C töltőportos notebookokat, telefonokat, mindenféle egyéb eszközöket, potom 4400 forintos áron.

Biztonságos otthon vezetékelés nélkül
Banggoodbiztonsági kameraHiseeukupon

Biztonságos otthon vezetékelés nélkül

Hiseeu CG6 napelemes biztonsági kamera

írta: Bagi2023.07.06.

A biztonsági WiFi-s kamera hatalmas tehertől szabadít meg, mivel ha elmentek otthonról, nem kell azon aggódni, hogy mi történik otthon, hiszen a kamerán keresztül bármikor megnézhetitek a világ bármelyik pontjáról. Nem is olyan drágák ezek az eszközök, már nagyon baráti áron is gondoskodhattok értékeitek védelméről. Ha még a vezetékeléssel sem akartok bíbelődni, a legjobb választás a Hiseeu napelemmel megtámogatott CG6 modellje, amit a Banggodról most kuponnal vásárolhattok meg.

30 wattal tölt a Xiaomi menő autós telefontartója
autós telefontartóautós töltőBanggoodXiaomi W03ZM

30 wattal tölt a Xiaomi menő autós telefontartója

írta: SonkaMod2023.07.06.

A Xiaomi W03ZM kódnevű szerkezet egy beépített vezeték nélküli töltővel ellátott autós telefontartó, nagyon jó funkcionalitással. A telefonokat automatikusan fogja be, a töltési teljesítménye parádés és a pakk teljes, tehát kapunk hozzá szivargyújtós töltőfejet, töltőkábelt és magát a tartót. Mivel Xiaomi, így gondolhatjuk, hogy nem filléres, de szerintem az érte kért nem egészen 17 000 forint elég baráti ár egy ilyen szettért.

Chuwi Herobox mini PC egy ötvenesért
AliexpressChuwiHeroboxmini PC

Chuwi Herobox mini PC egy ötvenesért

írta: SonkaMod2023.07.06.

Mindig jó érzés fog el, ha látok valakinél az utcán egy Chuwi tabletet, netalán ismerősöknél egy-egy notebookot. Én is használók tőlük egy Corebook lapost és szeretem is, hiszen a maga nemében abszolút jó kis kütyü. Ez a Herobox nevű mini PC-ről is elmondható, ami egy multimédiás gép, nagyon kedvező áron. A Chuwi termékei szerintem egy kissé alulértékeltek, amiből egyenesen következik, hogy jó ár/érték aránnyal rendelkeznek.

Kapszulás helyett megéri ezt a BlitzHome kávégépet venni
Banggoodbh-cm1503blitzhomeBlitzWolfkávéfőző

Kapszulás helyett megéri ezt a BlitzHome kávégépet venni

írta: SonkaMod2023.07.06.

Nem sokat kávézom, de az utóbbi időben mindig elborzadok rajta, hogy mennyibe kerül ez a "hobbi". Egy Nespresso gépet használok, amibe az eredeti kapszula már alsó hangon 170 forintba kerül. Ha ebből megiszik párat minden nap az ember, akkor annak igen borsos havi költsége van. Persze gyors, és aránylag finom is, de egyre többet gondolkodok el rajta, hogy váltok hagyományos presszó gépre. Aki pedig hasonlókban gondolkodik, annak most van egy jó hírem, a BlitzHome BH-CM1503 kávégép megint nagyon kedvező áron vihető, és ez egy olyan gép, amit mi is próbáltunk - sőt 2 darabot használnak is a kollégák -, így könnyű szívvel merem ajánlani.

Kempingezzünk erőművel
BanggoodFlashfishflashfish UA550kempingpower station

Kempingezzünk erőművel

írta: Bagi2023.07.05.

Mindig jól jön egy izmos power station kempingezésnél, de szerencsére az Banggood is készült a szezonra a FlashFish UA550 modell olcsósításával. Most az utóbbi egy év legalacsonyabb árán vásárolhatjátok meg ezt a brutális energiaforrást, ráadásul szuper gyorsan, szállítási költség mentesen küldik a cseh raktárukból. Nemcsak 230 V-os kimenettel rendelkezik, hanem több porttal is ellátták. Többféle módon, akár napelemmel is újra lehet tölteni az eszközt.

hirdetés