hirdetés

Hírek

Meglovagolható a Nandme kifutása egy olcsó fogkefével
Aliexpresselektromos fogkefefogkefenandmenx8000

Meglovagolható a Nandme kifutása egy olcsó fogkefével

írta: SonkaMod2024.04.24.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Nandme márka csillaga a szép felívelés után leáldozóban van. Csak reménykedni tudunk, hogy végül nem fog azért eltűnni, de ebből akár még profitálni is lehet vásárlóként. Van olyan típus, ami már nem is kapható, de még akad azért készlet, amire extra alacsony áron lehet lecsapni. Egyik kedvencünk az NX8000-es típus, amilyet én is használok már egy ideje, most pedig kettes pakkban szürreálisan olcsó.

A Usams karaoke hangszórója picike, de nagyon pofás
BanggoodBluetooth hangszórómikrofonUsams

A Usams karaoke hangszórója picike, de nagyon pofás

írta: Atika2024.04.24.

Az eddig leginkább power bankjeiről ismert Usams most egy Bluetooth hangszóróval jelentkezik, ami ugyan nem nagy, de megvásárolható egy mikrofonnal, így egy kis karaoke gépként is használhatjátok. Pofás RGB világítást kapott, ami a mikrofonon is megjelenik és több forrásból is tud zenét lejátszani. A teljes szettért 10 700 Ft-ért a tiétek lehet.

A Lifefit gyaloglópadja átlagos tudású, de jó áron kapható
BanggoodfutópadgyaloglópadLifefit

A Lifefit gyaloglópadja átlagos tudású, de jó áron kapható

írta: Atika2024.04.24.

Sokan szeretnének beszerezni egy gyaloglópadot otthonra, hogy kényelmesen, vizslató szemek kereszttüze helyett a lakás melegében tudjanak edzeni. Nagyon sok termék elérhető itthonról is, azonban jóval olcsóbban lehet ezekhez hozzájutni Kínából. Most például a Lifefit TM3150 rendelhető meg 128 600 Ft-ért kapható egy kuponnal, ráadásul cseh raktárból küldik, így 7 napon belül meg is kapjátok.

Kupon kedd (2024.04.23.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.04.23.)

írta: SonkaMod2024.04.23.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Az elektromos roller, ami robogó akar lenni
Banggoodbogist m5 eliteE-bike Feszt 2024elektromos roller

Az elektromos roller, ami robogó akar lenni

írta: Atika2024.04.22.

Sokféle elektromos járművet próbáltunk már, a rollerektől, a kerékpárokon keresztül az egykerekűkig. A Bogist M5 Elite igazából egyik kategóriába sem sorolható, inkább egy elektromos robogó jellegű valaminek mondanánk, mert van rajta csomagtartó, ülés és a kerekei is inkább kismotor méretűek. A legutóbbi ajánlásunk óta már tesztet is írtunk róla, az E-bike fesztiválunknak hála pedig az akkorihoz hasonló áron, 177 200 Ft-ért rendelhetitek meg a RendKinai089  kuponnal.

Ennél olcsóbban még nem kaptatok Eleglide M2-t
E-bike Feszt 2024eleglideEleglide M2elektromos bicikliGeekbuying

Ennél olcsóbban még nem kaptatok Eleglide M2-t

írta: Atika2024.04.22.

Az Eleglide az egyik legnépszerűbb kínai elektromos bringa márka köszönhetően a megfelelő minőségnek és a viszonylag alacsony áraiknak. Az M1-et nagyon szerettük, azóta már frissítést is kapott az a modell, de az M2-t is leteszteltük tavaly, még a Velencei-tavat is körbetekertük vele, az egész szerkesztőség felült rá és mindenkinek nagyon tetszett. Az iszonyat erős, nagyon hosszú hatótávú elektromos bringa most az E-bike fesztiválunk alatt 306 000 és 314 000 Ft-ért rendelhető meg, kerékmérettől függően.

Itt egy elektromos bringa, ami 200 000 forint alatt megkapható
e-bikeE-bike Feszt 2024elektromos bicikliGeekbuyingMyatu

Itt egy elektromos bringa, ami 200 000 forint alatt megkapható

írta: Atika2024.04.22.

Az elektromos kerékpárok legnagyobb hátránya, hogy elég drágán lehet hozzájuk jutni. Felbukkannak azonban néha "nagyon olcsó" modellek, amik bár nem nyújtanak olyan kényelmet vagy felszereltséget, mint a konkurencia, de ha csak egy közlekedőedényre van szükségetek, amiért nem szívesen adtok ki sokszázezer forintot, akkor tökéletesen megteszik ezek is. A Myatu M0126 elektromos bringa egy ilyen termék, amit most az E-bike Feszt alatt 174 200 Ft-ért vásárolhattok meg a Geekbuying EU raktárából.

A Rocoren 65 wattos töltője is nagyon jó áron megy
Aliexpressgan töltőPD töltőrocoren

A Rocoren 65 wattos töltője is nagyon jó áron megy

írta: Atika2024.04.22.

A Rocoren múltkori 8 portos asztali töltője után egy sokkal egyszerűbb modellt is találtunk, ami jóval olcsóbb is. A 3 portos, maximum 65 watt leadására képes GaN töltő több gyorstöltési szabványt is támogat, így még akár notebookok is tölthetők róla. Semmi extrát nem vonultat fel ez a termék, de nem is kell neki, ugyanis 6000 Ft alatt már meg is lehet rendelni, ha felhasználjátok a 3ROCOREN3  kupont és van elég coinotok.

Jó hír: kuponozható BlitzHome mini mosogatógépe
Banggoodbh-cdw1blitzhomemosogatógép

Jó hír: kuponozható BlitzHome mini mosogatógépe

írta: hajas2024.04.21.

A BlitzWolf körülbelül két évvel ezelőtt mutatta be az első mosogatógépét, ami igencsak különleges darab lett. Az azóta BlitzHome BH-CDW1 névre átkeresztelt készülék kis helyet foglal, könnyen beüzemelhető, nem szükséges rákötni a vezetékes vízre, de ezentúl még egy rakás előnye van. Ha régóta keresitek, de eddig nem sikerült beszereznetek, akkor most jó hírem van, hiszen egy kuponnak hála most jó áron rendelhetitek meg a Banggoodról.

50 000 forint alatt vihető a Proscenic 850T robotporszívó
850tGeekbuyingProscenicrobotporszívó

50 000 forint alatt vihető a Proscenic 850T robotporszívó

írta: hajas2024.04.20.

A Proscenic már egy rakás háztartási gépet villantott az elmúlt évek során, melyek közül az egyik közönségkedvenc a 850T névre keresztelt robotporszívó. A Geekbuyingon jó ideje lehet kapni, és időről-időre biztosítanak hozzá egy kupont. Most jó hírem van, hiszen a cikk végén ismét találtok egy kódot, amivel jelentős kedvezményre tehettek szert a vásárlás során.

hirdetés