hirdetés

Hírek

Zhiyun Smooth Q2 gimbal
BanggoodZhiyun Smooth Q2
írta: Don Kartács2019.10.14.

Zhiyun Smooth Q2 gimbal

A legkisebb is számít

A gimbalok pár éve még hatalmas szerkezetek voltak, most pedig a gyártók azzal töltik az idejüket, hogy egyre kisebb stabikat hoznak létre. Az új méretbajnok a Zhiyun Smooth Q2, ami azért is érdekes, mert az elődöt, a Zhiyun Smooth Q-t is nagyon kedveltem. Brutális az üzemideje – 16 óra -, és tényleg elfér a zsebetekben, ideális túrázáshoz vagy városlátogatáshoz, én Krakkót jártam végig egy hasonlóval. A kicsinységnek sajnos ára van, ami jelen esetben 42 000 Ft-ot jelent, cserébe EU Priority Line szállítással áfa- és vámmentesen érkezik.

Ujjlenyomatos zár bútorokhoz
BanggoodIKEAujjlenyomat-olvasó
írta: Don Kartács2019.10.14.

Ujjlenyomatos zár bútorokhoz

IKEA update Kínából

Az ujjlenyomatos zárak lassan bekúsznak lakásainkba is, hiszen már az éjjeliszekrényhez és a fiókhoz is árulnak ilyesmit, viszonylag elfogadható áron. A kütyü ráadásul univerzális, elvileg bármilyen bútorra vagy ajtóra felszerelhető. A slusszpoén viszont az, hogy felvehettek adminokat és átlagos halandókat is az ujjlenyomat-olvasóra, így mindenki főnöknek érezheti magát 3900 Ft-ért cserébe.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató
XiaomiXiaomi Air 2
írta: Don Kartács2019.10.14.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem megy bele a füledbe

Bár én az agybadugós fülesek híve vagyok, kollégák mindig sírnak, hogy miért nincsen olyan változat, amit csak oldalról lehet behelyezni, mint a híres Apple AirPods széria. Az égiek meghallgatták az imáikat, és ismét a Xiaomi dobta piacra azt a terméket, ami megoldja ezt a problémát az Air 2 füles személyében. TWS rendszerű, vagyis használható párosan vagy csak egyedülálló headsetként, dokkolható és onnan tölthető, és 4 órán át folyamatosan képes működni. Mondjuk nem egy olcsó darab, 33 000 Ft-ot kérnek érte, éppen azért kerestem nektek pénztárcakímélőbb alternatívát is, amit mellékeltem a cikk végén.

hirdetés