hirdetés

Hírek

A Sofirn SC18 egy kitűnő ár/érték arányú lámpa
AliexpresslámpaSofirn SC18világításZseblámpa

A Sofirn SC18 egy kitűnő ár/érték arányú lámpa

1800 lumenes lámpával messzire lehet látni

írta: SonkaMod2024.01.25.

Szerintem egy jó zseblámpára mindenkinek szüksége van, hiszen annyi mindenre lehet használni. Én a sajátomét majdnem minden héten használom, pedig ki sem mozdulok vele a lakásból. A segítségével meg lehet nézni, hogy mi esett be a kanapé mögé, mennyire pókhálós a plafon, rozsdásodik-e a családi autó alja és ehhez hasonlók. Az meg már majdhogynem csak ráadás, hogy egy sátrazásnál vagy egyéb utazásnál, kirándulásnál is jól jön. Nem érdemes nagyon gyengét venni, a Sofirn SC18 szerintem már pont megteszi, ezt pedig abszolút kedvező áron lehet megvásárolni Aliexpressről.

Készüljünk a szezonra ultra jó árú FunWater SUP-pal
BanggoodevezésFunwatersportsup

Készüljünk a szezonra ultra jó árú FunWater SUP-pal

írta: SonkaMod2024.01.24.

Sajnos még elég sok hónap elválaszt minket a melegtől, amikor újra vízre lehet szállni mindenféle vízi járművel, például SUP-pal. Addig viszont, aki még nem kóstolt bele az állva evezésbe, annak mindenképp javaslom egy ilyen deszka vásárlását, mert már kifejezetten olcsón lehet rendelni és sokkal élvezetesebb sport, mint ahogy ez kívülről látszik. A FunWater deszkáit Banggoodról most potom áron, 49 600 Ft-ért lehet megrendelni.

A legolcsóbb közönségkedvenc táblagép a Bmax I9 Plus
AliexpressBmaxmaxpad i9 plustáblagéptablet

A legolcsóbb közönségkedvenc táblagép a Bmax I9 Plus

írta: SonkaMod2024.01.24.

Nem vezetünk pontos statisztikát róla, hogy mely táblagépek fogynak legjobban Kínából, de az biztos, hogy a Bmax I9 Plus előkelő helyen szerepelne. Ez egy belépő szintű hardver, viszont extrém kedvező áron, emiatt pedig sokan választják. Tartalomfogyasztásra, gyereknek, nagyinak és egy csomó felhasználásra elegendő, de persze erősen limitált a tudása, ha komolyabb feladatokat szánnánk neki.

Igazán megéri a Qoovi MagSafe power bank az árát
Aliexpresspower bankqoovi

Igazán megéri a Qoovi MagSafe power bank az árát

írta: SonkaMod2024.01.23.

A MagSafe képes külső akkumulátorokból már egyre több van, de még mindig nem túl nagy a választék. A Qoovi eszköze így mindenképp egy ajánlott vétel, mert az olcsó kategóriát szépen letarolja. A szemfülesek már 4400 Ft-ért meg tudják vásárolni, ennyiért cserébe pedig egy korrekt 5000 mAh kapacitású akkut kapnak, jó sebességgel, többféle porttal.

Driftelős távirányítású autó nagyon kedvező áron
Banggoodjátékrc autósg pinecone foresttávirányítós autó

Driftelős távirányítású autó nagyon kedvező áron

írta: SonkaMod2024.01.23.

Az RC szcénában az SG Pinecone, mint gyártó nem hangzik rosszul, vannak nagyon komoly modelljeik, de az alábbi inkább a játék kategóriába sorolható. Az 1:24 méretarányú modell fő tulajdonsága, hogy remekül lehet vele driftelni, de nem csak kilinccsel előre teljesít jól. Most akciósan 8700 Ft-ért lehet megrendelni, ennyi pénzt pedig nagyon megér.

Kupon kedd (2024.01.23.)
AliexpressBanggoodGeekbuyingkuponkupon kedd

Kupon kedd (2024.01.23.)

írta: SonkaMod2024.01.23.

A Kupon Kedd egy visszatérő listacikk a RendeljKínaiton, ahol az épp aktuális legjobb kuponokból szemezzük ki a szerintünk legérdekesebbeket. Általában a Banggood, Geekbuying és az Aliexpress kínálatából szemezgetünk, de bármikor bekerülhet más webshop ajánlata is. A feltüntetett árak tartalmazzák a szállítási költséget és USD-ből kerülnek átváltásra forintra.

Hangulatfény az éjszakában
BanggoodBW-CLT1okosvilágítás

Hangulatfény az éjszakában

A BlitzWill BW-CLT1 nemcsak világít, hanem jobb kedvre is derít

írta: Bagi2024.01.23.

Szerencsére a szabadon vezérelhető, és akár távolról is irányítható okos lámpákért manapság nem kell egy vagyont kiadni, ráadásul így könnyen modernizálhatjátok a lakást, hiszen okos otthon rendszerekbe is integrálhatók ezek a világítótestek. a BlitzWill lámpákkal már biztos találkoztatok, most a BW-CLT1, 30 centis mennyezeti, RGB ledekkel is felszerelt fényforráshoz hoztunk kupont.

Egy gimbal, ami segít a jó felvételek elkészítésében
AOCHUAN Smart XEBanggoodGimbalkamerastabilizátor

Egy gimbal, ami segít a jó felvételek elkészítésében

írta: SonkaMod2024.01.22.

Aki szeret videózni a telefonjával, annak mindenképp érdemes egy gimbalt is beszerezni. Az optikai képstabilizátor csak a legjobb telefonok sajátja, sok egyéb készülékből kimaradt, de egy gimbalt még azok a jó stabilizátorok sem tudnak lepipálni. Az Aochuan háromtengelyű gimbalja pedig szerencsére olcsó, így nem nagy befektetés megvásárolni a nagyjából 18 700 Ft-os eszközt.

Home office tuning a BlitzWolf segítségével
BanggoodBlitzWolfbw-cml2 airmonitorlámpa

Home office tuning a BlitzWolf segítségével

írta: hajas2024.01.21.

A BlitzWolf néhány évvel ezelőtt elkezdett monitorlámpák gyártásával is foglalkozni, és nagyon jól tették, hiszen rengetegen keresik ezeket a készülékeket. Az egyik legnépszerűbb darab az általunk is kipróbált BW-CML2 Air, ami az egyik legolcsóbb családtag. Most még egy kupont is hoztam hozzá, így még jobb áron szerezhetitek be a kütyüt.

Hétvégi extra kuponok (01.21)
BanggoodGeekbuyinghétvégi extra kuponkupon

Hétvégi extra kuponok (01.21)

írta: hajas2024.01.21.

Mindenki szeret spórolni, aminek az egyik legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket kínai webshopokból. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttünk nektek egy rakás kupont, melyeket bátran használhattok! Ha esetleg más termékre fáj a fogatok, ami nincs a lenti listában, keressetek rá a Kuponkeresőnkben, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

hirdetés