hirdetés

Hírek

9000 forintért rendelhető a Haylou GST okosóra
aktivitásmérőAliexpressHaylou GSTOkosóra

9000 forintért rendelhető a Haylou GST okosóra

írta: SonkaMod2022.01.04.

A Haylou okosóráit úgy tartjuk számon, hogy ezek a kütyük nem tudnak nagyon sok mindent, de a minőségi anyaghasználat és a kedvező ár miatt mégis ajánlott termékek. Valójában inkább aktivitásmérőket gyártanak, jellemzően egyszerű funkciókkal, GPS nélkül, de megbízhatók, és jó minőségűek. A GST is egy ilyen eszköz, ami a mindennapi értesítések olvasására, hobbi sportolásra és pár egyéb kisebb feladatra használható, éppen ezért egyáltalán nem drága, sőt, most mindössze 9000 forintért megvásárolható.

Olvassunk hibakódokat Mucar OBD 2 autódiagnosztikával
Aliexpressautódiagnosztikakuulaamucarobd

Olvassunk hibakódokat Mucar OBD 2 autódiagnosztikával

írta: SonkaMod2022.01.04.

Az autó fenntartás egy igen költséges dolog. Nem elég megvásárolni a járművet, hanem szervizelni is kell, ami esetenként nagy anyagi ráfordítást igényel. Sokan megijednek, ha felvillan a ’check engine’ lámpa, mert azt hiszik, hogy valami nagy baj van. Pedig ez a figyelmeztetés szinte bármire utalhat, a kicsi gondtól kezdve az igen nagy problémáig. Ilyenkor ki kell olvasni a hibakódot, amiből kiderül, hogy valójában mi is a probléma. Éppen ezért hasznos otthon tartani egy egyszerűbb ilyen kütyüt, mert nem kell rögtön a szervizbe rohangálni miatta.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (01.03)
BanggoodGeekbuyingkuponnapi kupon

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (01.03)

írta: hajas2022.01.03.

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

20 méteres RGB LED szalag kapható fillérekért
BanggoodelfelandLED szalagRGBvilágítás

20 méteres RGB LED szalag kapható fillérekért

írta: SonkaMod2022.01.03.

A lakásdekorációs LED szalagok méterenkénti ára rendkívül nagy szórást mutat. Elég sok dologtól függ, például, hogy milyenek a LED-ek, mivel irányítható, adnak-e hozzá tápegységet vagy vezérlőt és még megannyi szempont létezik. Az Elfeland LED szalagjait azért szeretjük, mert sokat adnak, mégis nagyon kevés pénzért. A minőség nem vethető össze egy Yeelight termékkel, de a célnak sokszor ez is megfelel, és 20 méternyi LED-et, IR távirányítóval, táppal együtt szinte senki nem kínál ebben az árban. A szett mindössze 6800 Ft-ért rendelhető, ráadásul EU raktárból.

Klasszis áron rendelhető a Jimmy JV53 akkus porszívó
állóporszívóBanggoodJimmyjv53porszívótakarítás

Klasszis áron rendelhető a Jimmy JV53 akkus porszívó

írta: SonkaMod2022.01.03.

A Jimmy JV53 az elsők között volt a gyártó repertoárjában. Amikor 2-3 évvel ezelőtt berobbant a márka, akkor többek között ennek a modellnek is köszönhette a gyors sikerét. Megfelelő középkategóriás porszívó volt, az akkori piacot tekintve egészen olcsón. Persze azóta sokat fejlődött a technika, így már csak egy belépőkategóriás modellnek nevezhető, de remekül megállja a helyét, és már sokkal-sokkal olcsóbban megrendelhető.

Már Banggoodon is kapható az Orico masszázspisztolya
Banggoodegészségmasszázsmasszázspisztolyoricosport

Már Banggoodon is kapható az Orico masszázspisztolya

írta: SonkaMod2022.01.03.

2021 egyik legnagyobb slágere volt a masszázspisztoly. Az utóbbi két évben ismerkedtek meg az emberek ezzel a kütyüvel, és mivel sokan sportolnak vagy fáj valamijük, így elég gyorsan el is terjedt. Az eszköz működése egyszerű, viszont így is sokat segíthet az izmaink lazításában. Gyakorlatilag önmagunkat tudjuk vele masszírozni, és igen hatásosan. Bár az Orico leginkább a töltőkről és egyéb számítástechnikai eszközökről lett ismert, ők is gyártanak már egy ideje masszázspisztolyt. A Banggoodon pedig mostantól az ő termékük is elérhető.

Baseus szivargyújtós, 120 wattos gyorstöltő 6600 forintért
Aliexpressautós töltőBaseusgyorstöltéstöltő

Baseus szivargyújtós, 120 wattos gyorstöltő 6600 forintért

írta: SonkaMod2022.01.03.

Több betyárosan erős töltőt is kínál a Baseus az autókba is, amikből vannak többportosak, és különböző kialakításúak. A most akciós darabot azért szeretjük, mert nem nagyon nagy eszköz, mégis van rajta két port, illetve a szivargyújtó helyet sem veszi el, mert beledughatunk más eszközt is. A gyorstöltés igen szimpatikus benne, ahogy az is, hogy elérhető belőle Type-C-vel szerelt variáns is. 6600 forintért jó vétel ez a minőségi töltő.

Ldnio USB-s fali elosztó kapható PD csatlakozóval
Banggoodelosztóldniotöltő

Ldnio USB-s fali elosztó kapható PD csatlakozóval

írta: SonkaMod2021.12.31.

Egyre több elosztón találhatunk már USB portokat, amiket azért szeretünk, mert így nem kell töltőt vennünk külön, legalábbis kevesebbet kell. Az Ldnio SC2311 elosztón egyből három darab ilyen portot is találunk, de a 230 voltos csatlakozót is megkétszerezi. A kütyünek egyéb előnyei is vannak, és ebből az egyik az, hogy igen baráti áron megvásárolható.

Appos, okos monitorvilágítással állt elő a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfbw-cml4monitorlámpaokos világításvilágítás

Appos, okos monitorvilágítással állt elő a BlitzWolf

írta: SonkaMod2021.12.29.

A cég eddigi legnagyobb dobása a témában az ívelt kijelzőkre készített modell volt, de az új BW-CML4 átveszi a helyét, mert ez sík képernyőre jó, így több felhasználónak eshet erre a választása. Az RGB LED-ek, az appos irányítás és az egyéb extrák teszik különlegessé a modellt, ami nem az olcsóbbak közé tartozik, de még így sincs rossz ára.

Jutányos áron rendelhető a Lenovo Xiaoxin Pad Plus tablet
BanggoodLenovop11 plusplustabtablet

Jutányos áron rendelhető a Lenovo Xiaoxin Pad Plus tablet

írta: SonkaMod2021.12.23.

A Lenovo Európában megjelent termékeit általában más néven, Kínából is meg lehet rendelni. Sok esetben kisebb különbségek vannak a két földrészre tervezett modellek között, tabletes fronton ez nem szokott számottevő lenni. A Tab P11 Plus viszont egy kicsit azért más, ez kint Xiaoxin Pad Plus néven fut, és egy kicsit eltér az itthoni modelltől. Viszont jóval alacsonyabb áron meg lehet vásárolni, így nagyon jó üzletet csinálhatunk.

hirdetés