hirdetés

Hírek

Párezres kütyüvel kerülhetjük el az ittas vezetést
alkoholalkoholszondaautóBanggood

Párezres kütyüvel kerülhetjük el az ittas vezetést

Ezzel elkerülhető az ittas vezetés

írta: SonkaMod2023.02.02.

Aki teljesen alkoholmentes életet él, annak biztosan felesleges egy alkoholszondát a kocsiban tartani, viszont mindenki másnak jól jöhet. A zéró tolerancia egy alapvetően nagyon jó dolog, viszont néha fejtörést okoz, hogy a pár órával ezelőtt elfogyasztott pohár sör vajon még benne van-e a vérünkben, hiszen nem érezzük, de a volán mögé ülni nagy felelősség. Az alkoholszonda pont az ilyen alkalmakra igazán jó, mert kimutatja, hogy vezethetünk-e vagy sem. A Banggoodról pedig olyan olcsó, hogy ennyiért igencsak megéri beruházni rá.

Jutányos áron vihető a Binecer masszázsszéke
Banggoodbinecermasszázsmasszázsfotel

Jutányos áron vihető a Binecer masszázsszéke

írta: SonkaMod2023.02.01.

Egy jó masszázsfotel minden értelemben aranyat ér. Nagyon sokan szeretik, mert tényleg nagyon kellemesen át tudja masszírozni a testet, de kevesen tartanak otthon, mert egyrészt hatalmas helyet foglal, másrészt eszméletlen drága. Ha azonban mégis akarna valaki hasonló, de olcsóbb megoldást, akkor a Binecer masszázsbetét lehet az, amit székre, kanapéra vagy fotelbe tehetünk, és át tud masszírozni. Az eszköz a Banggoodon remek áron rendelhető meg, és aki szeretne otthoni masszázst, az most jó üzletet csinálhat.

Itt a Ryzen 3 processzoros Trigkey mini PC
Banggoodmini PCspeed s3számítógéptrigkey

Itt a Ryzen 3 processzoros Trigkey mini PC

írta: SonkaMod2023.02.01.

A Trigkey minőségi mini PC-ket gyárt, elérhető áron. A szegmensben már elég sok modellel jelen vannak, és ezek között vannak nagyon jó konstrukciók. Általában Intel alapokra építenek, de a Speed S3-nak van olyan variánsa, ami AMD Ryzen 3 processzort kapott, és ez a modell extrém kedvező áron rendelhető meg. Alig több, mint 100 000 forint, mégis egy teljesen jól használható, kicsi és halk asztali gépet kapunk cserébe.

Piszok olcsó a vezetékes Inse állóporszívó
állóporszívóBanggoodI5INSEporszívótakarítás

Piszok olcsó a vezetékes Inse állóporszívó

írta: SonkaMod2023.02.01.

Az Inse I5 ötvözi egy hagyományos porszívó és egy állóporszívó tulajdonságait, amiből furcsa hibrid keletkezett. A gép kábeles, viszonylag rendben van a szívóereje, az ára pedig kiemelkedően alacsony. Igazi budget cucc, ám éppen ezért lehet létjogosultsága. 18 000 forintért rendelhető, ami egy porszívóért nagyon alacsony árszabás.

Párban adja a Geemax a gyorsállítós súlyzót
Banggoodedzésgeemaxkondisportsúlyzó

Párban adja a Geemax a gyorsállítós súlyzót

írta: SonkaMod2023.02.01.

Egy olyan súlyzópárt kínál a Geemax, ami ugyanazt a megoldást kínálja, amit korábban már egy másik terméküknél is láthattunk. A lényege az, hogy egy kattintással változtathatjuk az emelni kívánt súlyt, mert egy zárszerkezettel látták el, mely egy pillanat alatt csatolja az adott tárcsákat. Ez a szett már két darabból áll és mind a kettőn van összesen hat darab súly. Nem mondható eszméletlen olcsónak, de mivel jóval többet nyújt, mint az átlagos súlyzók, így a kuponnal elérhető 28 600 forint jó ajánlatnak számít.

5000-ért Type-C dokkoló maradhat?
BakeeyBanggoodtype-c dokkolóUSB hub

5000-ért Type-C dokkoló maradhat?

írta: SonkaMod2023.01.31.

A Bakeey Type-C dokkolója mindig is olcsó volt, ami annak köszönhető, hogy ez egy gyakorlatilag noname eszköz. Ám azért nem nagy lutri megvásárolni, mert egyrészt nem lehet vele sokat bukni, másrészt van róla több száz darab értékelés a terméklapon, amik jellemzően pozitívak. A nyolcportos eszközt most egy kuponkóddal már 5000 forintért megrendelhetjük, ingyenes házhozszállítással.

Egy húszasért behúzható az AirAux partyhangszóró
aa-dh1AIRAUXBanggoodBlitzWolfHangszórózene

Egy húszasért behúzható az AirAux partyhangszóró

írta: SonkaMod2023.01.31.

Tuti recept a Bluetooth hangszóró szegmensben, hogy piacra dobnak valami olyan kütyüt, ami nagy, erős, szépen szól, jól néz ki és akár egy kisebb házibulit is le lehet vele tolni. A Bluetooth hangszórók 15 évvel ezelőtt megálmodott koncepciójával ugyan szembe megy, de ez a trend, és nem véletlenül, mert a hordozhatóság ezeknél már kissé zárójeles, viszont élvezhető zenét tud egy ilyen hangszóró produkálni. Az AirAux AA-DH1 is ilyen, és nagyon szeretjük is, hiszen minden fenti paramétert felvonultat, ráadásul egyre alacsonyabb áron. A Banggoodon már egy húszasért megrendelhető jelen pillanatban, ami azt jelenti, hogy ennél olcsóbb emlékeink szerint még soha nem volt.

Filléres gyerek e-roller kapható a Geekbuyingon
elektromos rollerGeekbuyinggogobest v1

Filléres gyerek e-roller kapható a Geekbuyingon

írta: SonkaMod2023.01.31.

Kifejezetten gyerekek számára készített elektromos rollerek nincsenek igazán a piacon. A Gogobest V1 ezért is nagyon különleges, de ami szintén okot ad a csodálkozásra, az az elképesztő alacsony ára és a tudása. Nem lehet vele száguldozni, de egy gyereket el tud vinni önerőből a 150 wattos motorja, és most mindössze 20 700 forintba kerül.

Ingyen stúdió mikrofon jár az akciós Edifier hangszóróhoz
BanggoodEdifierHangszórópolchangfalr1000t4

Ingyen stúdió mikrofon jár az akciós Edifier hangszóróhoz

írta: SonkaMod2023.01.31.

Már önmagában az is elég hírértékű, hogy egy jó Edifier hangszóró zseniális áron rendelhető, de a Banggoodon most még ajándékot is adnak mellé. Ráadásul nem is akármit, hanem egy stúdió mikrofont, amit a legtöbben jól tudnak hasznosítani, mert egy ilyennel sokkal szebb hangunk lesz egy meeting során, de akár tartalomgyártáshoz is használható. Az Edifier R1000T4 hangfalpár a mikrofonnal együtt már 21 600 forintért megrendelhető.

AirAux semi in-ear füles árára is hat a gravitáció
airaux aa-um13BanggoodTWS fülhallgató

AirAux semi in-ear füles árára is hat a gravitáció

AirPods klón BlitzWolf módra

írta: Don Kartács2023.01.30.

Utoljára Black Friday-kor írtunk az AirAux AA-UM13-ról, és ilyenkor jellemzően meglehetősen alacsonyak az árak, ezért is lepett meg, hogy azóta még vagy 15%-kal kisebb lett az összeg, ami az árcédulán szerepel. Teszteltük is a fülest, szóval minden információ rendelkezésre áll ahhoz, hogy döntsetek. Semi in-ear kialakítással, Bluetooth 5.1-gyel, 5 órás üzemidővel, érintős vezérléssel és ENC mikrofon zajszűréssel hódít, ráadásul nem is akárhogy. A korábbi 7500 Ft helyett most a BG08982d  kóddal 6500 Ft-ért a tiétek lehet ez a füles.

hirdetés