hirdetés

Frissítve: már kapható a Roborock H7 a Geekbuyingon

Új király érkezett

hír
Frissítve: már kapható a Roborock H7 a Geekbuyingon 1
hajas
írta: hajas
2021-05-27

Lassan egy éve, hogy kipróbáltuk a Roborock H6-ot, amire akkor az állóporszívók császárjaként tekintettünk. Még mindig egy remek készülék, de pechjére megérkezett a trónkövetelő, a Roborock H7, ami szintén jelentős újításokat hozott magával. A Geekbuyingon június másodikától kapható, ha pedig gyorsak vagytok, akkor még egy kupont is szerezhettek hozzá.

Remek újdonság, hogy a szűkítőfejek és a többi kiegészítő megkapták a MagBase technológiát, ami gyakorlatilag annyiból áll, hogy mágnesesek, vagyis kényelmesen tárolhatjátok őket például a szívócsövön vagy akár a hűtőn is. A készülék a mai naptól már megrendelhető, ha használjátok a ROBOROCKH7  kuponkódot, akkor 127 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg német raktárból, ingyenes szállítással.

Természetesen a Geekbuyingtól ma is hoztunk extra ajánlatokat, amikhez kuponok is járnak.

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

A T6 Plus után nem sokkal érkezett meg a ráncfelvarrott kiadás, az Upgraded Edition, amit természetesen már mi is teszteltünk (és véletlenül jól össze is törtünk). A 40 wattos hangszóró támogatja a TWS módot, vagyis ha összepárosítotok két eszközt, akkor sztereóban hallgathatjátok kedvenc zenéiteket. A hangokat 360 fokban képes sugározni, így egy kerti beszélgetés során mindenkihez egyenletesen jutnak el a dallamok. Kapott NFC-t is, aminek segítségével könnyebben tudjátok párosítani a mobilotokat a kütyüvel. Ha használjátok az NNNT6PUE14  kuponkódot, akkor 13 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból, ingyenes szállítással.

Tronsmart Apollo Q10

Az Apollo Q10 letisztult formavilágával és remek tulajdonságaival veszi le az embert a lábáról. Puha párnákat kapott, melyek teljes egészében lefedik a füleiteket, így hosszú távon is kényelmesen tudjátok viselni. Ha épp nincs rá szükségetek, akkor néhány mozdulattal összecsukhatjátok, ami például utazás során jól jön. A külvilág zajaitól az aktív zajszűrő óv meg benneteket, egy ilyen fejhallgatóban sokkal jobb élmény hallgatni a kedvenc zenéiteket. Type-C porton keresztül tölthetitek fel a benne található 1200 mAh-s akkumulátort, ami egyébként 100 órán át bírja egy töltéssel. Az NNNTSQ10  kuponkóddal 12 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendeltehitek meg.

ACGAM ET225E

Az ACGAM ET225E egy állítható magasságú asztalkeret, ami a home office-ban dolgozók számára ajánlott. Masszív acélvázának köszönhetően 125 kilóval is terhelhető. A magasságot egy motor segítségével állíthatjátok 62 és 127 centiméter között, mozgatás közben pedig nagyon halk, mindössze 45 dB-es zajt kelt. Maximum 180×80 centiméteres asztallap szerelhető rá, azonban fontos tudnivaló, hogy az asztallap nem része a csomagnak, ezt külön kell megvásárolnotok, például a Geekbuying is árul ilyet. Ha használjátok az NNNXMPAC  kuponkódot, akkor 79 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a terméket.

Deerma DX700S

A Deerma DX700S egy nagyon olcsó állóporszívó. 15 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amit jó néhány gép überel, viszont nyilván többet is kérnek értük. 4,5 méteres kábelt kapott, maga a gép pedig 112 centiméter hosszú, vagyis elegendő szobánként újracsatlakoztatni a konnektorhoz. HEPA filter szűri meg a kiáramló levegőt, ami egyrészt védi a motort, valamint a levegő is tisztább lesz neki köszönhetően. Szinte bármilyen felületen használhatjátok, például járólapon, szőnyegen, de mellékeltek szűkítőfejeket is, így akár a bútorokat is tisztíthattok vele. Ha használjátok a DEERMA700  kuponkódot, akkor csupán 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

hirdetés