hirdetés

Hideg űző ruhadarabok

Fűthető cuccok minden mennyiségben

hír
Hideg űző ruhadarabok 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2020-10-13

Ha kinéztek az ablakon, akkor láthatjátok, hogy az időjárás megölte a bulit, ez nem az a pillanat, amikor egy sörrel a kezetekben kiültök egy tó partjára. Mozogni viszont ilyenkor is kell, ebben nyújtanak segítséget a fűthető ruhadarabok, amiből már mi is teszteltünk egy kiváló mellényt és egy kabátot. Most viszont újabb kiegészítők kerültek terítékre, ezeket szedtük össze.

Egy időben árulták Xiaomi márkanév alatt ezt a fűthető kabátot is, irreálisan drágán, amit szintén teszteltünk. Nincs köze a kínai Apple-höz, viszont teljesen jó minőség a most Tengoo név alatt futó, flash sale keretében elérhető ruhadarab, és a tavalyi árnál olcsóbban, 12 000 Ft-ért érhető el. A tesztet itt olvashatjátok róla, egy dologra figyeljetek oda, hogy egy átlagos férfinak – 175 cm-es magasság, 75-80 kg súly – az M ujja egy kicsit rövid, helyette L méretet válasszatok.

Van még egy csomó másik fűthető cucc is, azokat is érdemes végigböngészni. Minden ilyen ruhadarab esetében figyeljetek oda a méretezésre, ne a szokásos S/M/L stb. méretet nézzétek, hanem a táblázatban található centiméter értékeket, mert az sokkal pontosabb szokott lenni.

A teljesség kedvéért azt is leírom, mit ne vegyetek meg. Tavaly próbáltunk egy fűthető talpbetétet, ami nem igazán vált be. Egyrészt túl forró, így égeti a lábatokat, másrészt pedig macerás végigvezetni a nadrágszáron a kábelt, kifejezetten kényelmetlennek tapasztaltuk a megoldást. A másik szerintem nem különösebben jó cucc a fűthető kesztyű. Egyrészt nincs normális méretezése, másrészt pedig nem része az akkumulátor az alapcsomagnak – saját pakkról megy, nem USB-ről -, és azt sem emíltik, milyen típus kell bele. Aki ennek ellenére szeretne egyet, az a BGHU0076 kóddal megveheti a ruhadarabot.

Jackal

hirdetés