hirdetés

Elérhető a Xiaomi Mi TV 65 colos verziója

Oldalfalnyi képernyő

hír
Elérhető a Xiaomi Mi TV 65 colos verziója 1
írta: Don Kartács
2020-07-31

Megjött a legbrutálisabb méretű Xiaomi TV. 65 inch a képátlója, ami átszámítva 165 centiméternek felel meg, ez Magyarországon nagyjából az átlagos női magassággal egyenlő. Természetesen nemcsak a méret a lényeg, a korábbi modellekkel ellentétben ez már 4K felbontással rendelkezik, teljesen magyar Android TV fut rajta, és a készülék rendelkezik a megfelelő minősítésekkel is ahhoz, hogy a Netflix és az Amazon Prime tartalmakat tökéletesen lejátssza. Az ára húzós, 269 000 Ft-ot kérnek érte a Xiaomishopnál, cserébe a szokásos magyar support és garancia jár a TV-hez.

Ami a műszaki repertoárt illeti, duális WiFi-vel, BT 5.0 vezetéknélküli kapcsolattal, Android TV-vel, Google asszisztenssel és PatchWall felülettel kényezteti a TV a használóit. Természetesen a képi élményt nagyban kiegészíti a hang is, itt erről egy Dolby + DTS technológiát is támogató, 20 W-os rendszer gondoskodik, remélhetőleg megfelelő minőségben.

Nyilván a brutális mérethez magas ár párosul, jelenleg 269 000 Ft-ért kelleti magát a TV a Xiaomishop kínálatában. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi a véleményetek róla, így jöhetnek a kommentek a Facebook oldalunkon és a csoportunkban is, illetve indítunk róla egy szavazást is, ott is számítunk a részvételetekre.

Akik pedig esetleg a kisebb, 33, 43 vagy 55 colos verzióra kíváncsiak, azok első körben olvassák el a tesztünket róluk. Minden terméket linkeltünk a lenti gombra is.

hirdetés