hirdetés

Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól

Xiaomi cuccok minden mennyiségben

hír
Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól 1
hajas
írta: hajas
2020-04-17

Xiaomi cuccokat hoztunk nektek a Geekbuyingtól. A cikkben találtok vezeték nélküli és robotporszívót, illetve egy sétapadot is. Mindegyik termék európai raktárból vagy áfamentes szállítással jut el hozzátok, így nem kell extra költségekkel számolnotok. A termékekhez járó kuponok csak április 20-ig érvényesek, így érdemes sietni a vásárlással!

Roborock S5 Max

A Roborock S5 Max a Xiaomi egyik legjobb robotporszívója jelenleg, itt olvashatjátok a róla készült tesztünket. Tudása lenyűgöző, végre tudja mikor melyik helyiségben jár, így például azt is be tudjátok programozni, hogy hétfőn a hálót, kedden pedig a gyerekszobát takarítsa ki. Intelligens vízadagoló rendszer került a készülékbe, így csak akkor csepegteti a vizet, amikor szükséges, felmosáskor pedig nem vizezi össze a szőnyegeket, hiszen ezeket felismeri. Az oldalkefét továbbfejlesztették, most már szilikon sörtéket kapott, ami két okból is előrelépés: egyrészt nem gabalyodnak bele a hajszálak, valamint a korábbi nylon alapú sörtékkel szemben sokkal tartósabb. 149 700 forintért juthattok hozzá, ha használjátok a GKB20EA3 kódot.

Xiaomi WalkingPad C1

Ha kint rossz idő van, akkor bent a lakásban is bármikor használhatjátok a Xiaomi sétapadját. Az összecsukható szerkezetet kis helyen tudjátok tárolni, egyáltalán nem foglal sok helyet, ráadásul két kerék is került rá, így könnyen mozgathatjátok a gépet, aminek maximális teherbírása 110 kilogramm. Három fokozat közül választhattok: 2, 4 illetve 6 km/h-s sebességgel tud üzemelni, így mindannyian megtaláljátok a számotokra megfelelő üzemmódot. Mobiltelefonos alkalmazás is jár hozzá, amivel nyomon tudjátok követni az edzéseteket, sőt előre beprogramozott edzéstervet is találtok benne. Ha pedig nincs kéznél a mobilotok, akkor a dobozban található távirányítóval tudjátok elindítani a sétapadot. A GKB20EA3 kóddal 99 000 forintért juthattok hozzá.

hirdetés