hirdetés

Xiaomi Smartmi 1S ultrahangos párásító

Féláron tetszetős

hír
Xiaomi Smartmi 1S ultrahangos párásító 1
írta: Don Kartács
2021-10-29

Egy rakat párásító berendezést teszteltünk már, viszont a Smartmi 1S eddig kimaradt a szórásból, többek között a magas ára miatt. Most azonban a BGcf7142 kuponnak köszönhetően a szokásos 56 000 Ft-os ár a felére, 28 700 Ft-ra kurtítható, ráadásul cseh raktárból küldik és a szállítás 373 Ft-os költsége is elhanyagolható.

Nagyjából 10-20 négyzetmétert képesek az ilyen berendezések lefedni, vagyis a teljes lakást ugyan nem, de a nappali vagy a háló páratartalmát szinten fogják tartani. Az ultrahangos párásítók másik előnye, hogy halkabbak, az 1S esetében ez 42 decibelt jelent, ami kb. a hulló falevél szintje, tehát akár aludni is lehet mellette.

Természetesen ez is vezérelhető a Mi Home appból, mint szinte minden modern konkurense, de aki valamiért ezt a megoldást nem kedveli, annak ott van az OLED érintőkijelző. A pofásan kinéző, normális anyagokból összerakott – milyen lenne, hiszen ez egy Xiaomi – termékért a a  BGcf7142 kuponnal  28 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ráadásul cseh raktárból küldik, a szállítás díja pedig elhanyagolható.

hirdetés