hirdetés

Xiaomi Mi Robotok leárazása

Jóárasított fullos takarítónők

hír
Xiaomi Mi Robotok leárazása 1
írta: Don Kartács
2019-06-12

A Xiaomi Mi Robotot és a Roborock S50–et az internet népe és a szaksajtó sem véletlenül rajongja körbe. Mindent tudnak, amit robotporszívó tudhat – lézeres feltérképezés, automata dokkolás, szőnyegtisztítás hengerkefével, 12 szenzor a leesés, ütközés elkerülése végett satöbbi – csak az áruk volt meglehetősen borsos, eddig. Most ugyanis igen jelentős akcióban szerezhető be a két termék, legalábbis amíg el nem fogy.

Xiaomi Mi Robotok leárazása 2

A hengerkefének köszönhetően képes a szőnyegeket is kellő mélységben kitisztítani, ráadásul az olcsóbb ellenlábasaival szemben nemcsak szétfröcsköli maga előtt a koszt, hanem forgókarjával szépen maga alá húzza, majd villámgyorsan felszippantja azt, ami többek között az 1800 Pa szívóteljesítménynek köszönhető. Könnyedén megbirkózik szinte bármilyen felülettel, legyen az kő, laminált padló, parketta vagy a már említett szőnyeg. Ha pedig valamelyik szűrő elkoszolódna, erről is kapunk állapotjelentést a mobilos alkalmazáson keresztül.

Az eddigi magas árához képest jelentősen olcsóbban vásárolhatjuk meg a terméket a HSCNyear160 kuponkód segítségével, 75.000 forintért, ráadásul a termék EU raktárból érkezik, tehát villámgyorsan ideér és további közterheket sem kell megfizetnünk

Xiaomi Mi Robotok leárazása 3

Xiaomi Roborock S50

A nagyobb testvér még inkább rátromfol kisebbre, hiszen a fenti funkciókon túl újabb fejlesztések kerültek be mind a szoftveres, mind a hardveres oldalra, amit élőben is megcsodálhattunk, és remekül működnek. Még magasabb – 2 centiméteres – küszöb és szőnyegmászási képesség, érzékelő a hason is, amivel meg tudja állapítani, hogy milyen felületen – például szőnyeg – halad át, így változtatva meg szívóteljesítményét, ami szintén erősebb lett, hiszen 2000 Pa-ra nőtt.

Új funkció a felmosás, amit egy tálcával a hasán körbehaladva végez el, akár sima porszívózás közben is. Az applikáció még fejlettebb, a feltérképezés pedig még pontosabbá vált, mint eddig. Nincs idegesítő kóválygás, csak céltudatos haladás a megfelelő irányba, a legnagyobb hatékonyság mellett. Emellett a dolgát még csendesebben is teszi, mint eddig, és az automatikus dokkolás hatékonysága is javult az előző modellhez képest.

Teljesen egyedi funkció a beakadás elleni védelem, amit a tetején elhelyezkedő nyomásérzékelő szenzor segítségével valósít meg, ezt jelenleg egyetlen kínai konkurense sem tudja. A tárgyérintéshez használt ütközői pedig extra gumírozást kaptak, így még finomabban érintheti meg bútorainkat és egyéb személyes dolgainkat. Kedvenc funkcióm mégis a digitálisan, az ujjunkkal kijelölhető, takarítási terület, amely egyben virtuális falként is működik.

A szuperokos porszívó magas árát pedig az alábbi NEWXMVM kupon csökkenti emberi mértékre, vagyis 117.500 forintra. Ne felejtsétek el használni az European Railway Priority Mail lehetőséget, ami vám és áfamentes szállítást tesz lehetővé.

hirdetés