hirdetés

Xiaomi családhoz tartozó termékek akciója a Hekkán

Teló, pumpa és lézeres távolságmérő igen kedvező áron

hír
Xiaomi családhoz tartozó termékek akciója a Hekkán 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-07-08

A Hekkán most is elég durván leakcióztak pár Xiaomi, illetve az ökoszisztémához tartozó terméket, annyira sikerült az akció, hogy még a hipermagas dollárárfolyam mellett is megéri megrendelni őket. Többek között a Poco frissen bemutatott mobiltelefonja is bekerült ebbe az akcióba, a hozott kupon segítségével igen jelentős árkedvezményt kaphattok a rendeléshez. És akkor még nem is említettem a Xiaomi akkus pumpáját, illetve a Hoto lézeres távolságmérőjét, amik most szintén kedvezőbb áron szerezhetőek be.

Poco X4 GT 5G

A Poco legújabb telefonját június 23-án mutatta be, szóval még friss ropogós. Ahogy a neve is mutatja 5G képes, de a specifikációja ezen kívül is rendkívül jónak tűnik. A belsejében a Mediatek Dimensity 8100-as lapkája dolgozik, ami nagyjából a Qualcomm Snapdragon 888-as chipjével azonos eredményeket produkál, ahogy a lenti képek egyikén található összehasonlításon is látszik. 8 GB RAM és 128 GB háttértár dukál az erős hardver mellé. Létezik belőle 256 GB-os változat is, de az jelenleg nem rendelhető. A kijelzője 6,6 colos, maximum felbontása 2460×1080 és a képfrissítése igen kimagasló 144 Hz. Az áramellátásáról egy 5080 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit a dobozban mellékelt töltő segítségével 67 wattal tudtok feltölteni. 

Kamera fronton sem kell szégyenkezni, hiszen a legnagyobb szenzora 64 Megapixeles, ami mellett egy 8 MP-es nagylátószögű és egy 2 Megapixeles makrókamera is helyet kapott, a szelfikamerája pedig 16 MP felbontású. Nemcsak a mobilinternet sebessége, de a WiFi-s netezés sebessége is kimagasló a WiFi 6 szabványnak köszönhetően, a Bluetooth kapcsolódás is egyszerű és gyors az 5.3-as szabványnak hála, és NFC-vel is felvértezték, tudtok vele fizetni is akár. Háromféle színben is elérhető, kékben, feketében és ezüstben.

A készüléket a premier után közvetlenül már igen kedvező áron tudjátok megvásárolni a HEKKAX4GT0711  kód használatával, így az ára egészen 116 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig vihető le, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van.

Hoto lézeres távolságmérő

A Hoto is a Xiaomi ökoszisztémába tartozik, nagyon innovatív cuccaik vannak, ez alól nem kivétel a lézeres távolságmérőjük sem. Ez is megfordult már nálunk, Don Kartács kolléga rendesen górcső alá vette, nagyjából jó tapasztalatokat szerzett róla. Nagy plusz, hogy mobiltelefonnal összepárosítható, a Mi Home applikációval sokkal többet ki tudtok belőle hozni, mint egy átlagos lézeres mérőből. Például minden adatok megjegyez, nem csak az utolsó X darabot, képes alaprajz készítésre is, és az applikációval készített fényképekre is rá lehet illeszteni a mért eredményeket. 

30 méterig a hibahatára +/- 2 mm, és középtájon található rajta egy OLED kijelző, ahol szintén le tudjátok olvasni a méréseket. Az akkumulátora 200 mAh, tehát nem óriási, de sok száz mérést tudtok vele abszolválni, mielőtt lemerül, utána könnyedén feltölthető a csomagban található Type-C csatlakozós kábel segítségével. 

A termék ára most igen megérős, hiszen a HekkaHoto0613  kód beírása után mindössze 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ebben az összegben pedig már minden benne van.

hirdetés