hirdetés

Vissza a suliba akciók a Geekbuyingnál

Hamarosan becsengetnek

hír
Vissza a suliba akciók a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-08-19

Hamarosan becsengetnek, és a gyerekek visszaülnek az iskolapadba. A Geekbuyingnál egy rakás kütyüt tudtok vásárolni az iskolakezdéshez, ráadásul extra kuponokkal segítenek csökkenteni a kiadásokat. Emellett hoztam néhány akciós kütyüt is: elektromos rollereket, robotporszívót és sétapadot szerezhettek be kedvezményesen, melyek európai raktárból érkeznek extra költségek nélkül.

Xiaomi WalkingPad C1

Hamarosan beköszönt a borongós, csapadékos ősz, és az eső keresztbe tehet a kültéri mozgásnak. A WalkingPad C1-gyel azonban a lakásban is mozoghattok. Összecsukható, ennek köszönhetően kis helyen is elfér, ráadásul a két keréknek köszönhetően könnyen mozgathatjátok. A gép maximális teherbírása 110 kilogramm. Három fokozat közül választhattok: 2, 4 illetve 6 km/h-s sebességgel tudtok edzeni.

Mobilos appon keresztül nyomon követhetitek a testmozgásotokat, ráadásul előre beprogramozott edzésprogramokat is találtok benne. Ha épp nincs nálatok a telótok, akkor a mellékelt távirányítóval indíthatjátok be a gépet. A GKBBA10 kóddal 94 700 forintért rendelhetitek meg, szintén európai raktárból.

KUGOO G-Max

A Kugoo G-Max egy igazi masszív szerkezetes roller. Egy töltéssel akár 32 kilométert is megtehettek, végsebessége pedig 35 km/h. Vadonatúj LED kijelzőt kapott, amiről még erős napsütésben is jól leolvashatóak az adatok. Az összecsukó mechanikát átalakították és leegyszerűsítették, így sokkal könnyebben tudjátok tárolni és szállítani a rollert: a kormányrudat ki kell csavarni, majd ezután tudjátok lehajtani. Okostelefonos appon keresztül rá tudtok csatlakozni a rollerre, ahol rengeteg különböző beállítást találtok, és itt tudjátok ellenőrizni, hogy a legújabb frissítés telepítve van-e. Az NNN80OFF kóddal 229 500 forintért tudjátok megvenni.

Roborock S5 Max

A robotporszívók egyik császára az S5 Max. Nem véletlen, hogy a szerkesztőség egyik nagy kedvence, ide kattintva bővebben olvashattok róla. A robot feltörlés közben kikerüli a szőnyegeket, így azokat nem áztatja el, a folyadékot is intelligensen adagolja, ráadásul akár 200 négyzetmétert is fel tud törölni. Igazi mestermű, mindent tud, amit egy robotporszívótól elvárhat az ember 2020-ban. Felismeri a lakás szobáit, így akár különböző programokat, időpontokat adhattok meg a robotnak, hogy mikor, milyen üzemmódban takarítsa a szobákat. Ha használjátok a ROBOS5Z14 kupont, akkor 131 000 forintért tudjátok megvásárolni.

hirdetés