hirdetés

Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday

Minden megy tovább, olcsó árakkal és kuponokkal

hír
Véget ért a Black Friday, de itt a Cyber Monday 1

Forrás: Canva

írta: Don Kartács
2022-11-28

A Geekmaxi lelőtte a Black Friday akciókat, helyette elindította a Cyber Mondayt, ami lényegében ugyanazt takarja, amit eddig, csak más név – és egy új aloldal – alatt futnak az akciók. A Geekmaxi a legtöbb termék esetében európai raktárból szállít, ez szinte pedig ingyenes, de ha nem, akkor sem szokott 1€-nál több lenni.

Ultenic K20 – A fritőzmester

Lassan már ott tart az air fryer forradalom, hogy van aki már havonta sem kapcsolja be a hagyományos sütőjét. Ezekben a gépekben egészségesebben süthetünk, mint egy olajos fritőzben és sokkal gyorsabb és energiahatékonyabb, mint egy hagyományos sütő. Már ezernyi air fryer van a piacon, de duplakosaras nagyon kevés, az Ultenic K20 viszont ilyen. Remekül használható nagyobb családok számára, mert nagyobb, mint egy hagyományos darab, illetve zseniális, hogy kétféle étel is készülhet benne egy időben. Így nem kell összekeverni a hús vagy egyéb főfogásokat a körettel.

2850 W teljesítményű gép az Ultenic K20 és akár 200 Celsius-fokig is fel tudja fűteni magát pillanatok alatt. A két kosár egyenként 4 liter űrtartalmú, tehát összesen 8 liter étel fér bele. A hőfokot és a módot a két kosárra külön is beállíthatjuk, mintha két külön sütő lenne valójában. Egy csomó előre definiált módja van és időzíthető is, akár legfeljebb 60 percre. Az Ultenic apró kedvessége, hogy letölthető okostelefonra az applikációjuk, ami nagyjából 100 darab air fryeres receptet tartalmaz, ami megadhatja a kezdő lökést a gép használatához.

Nem sok duplakosaras gép van a piacon, és persze, hogy azok általában drágák is. Az Ultenic K20 alig kerül többe, mint egy jobb, szimpla forrólevegős fritőz, így elég jó beruházás. Geekmaxiról rendelhető kedvező áron, a 4gmqpKUH  kuponkóddal 51 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, teljesen ingyenes, EU raktáras szállítással.

Osotek H100 Pro – Száraz-nedves, önürítő takarítógép

Az OSOTEK H100 Pro egy száraz-nedves takarítógép, ilyenekről sokszor hírt adtunk már. A terméket szerényen 4 az 1-ben megoldásnak hívja a gyártó, ami úgy jön össze, hogy felmos, feltöröl, porszívóz és szárít is. Ezt a trükköt úgy oldja meg, hogy a berendezés 92 Celsius fokra melegíti a vizet, és még a padló elérésének pillanatában is 60 fokos a folyadék, így az pikk-pakk elpárolog. Ez azért szerencsés, mert sokkal gyorsabban felszárad a takarított terület, ráadásul jó eséllyel kevésbé is hagy nyomot. Ha a H100 Prót az állomására helyezitek, el is mossa és meg is szárítja 55 fokos száraz levegővel a hengerkeféjét, így a takarítóeszközök legutáltabb elemét, a pucoválást is meg lehet úszni.

A gép további érdekessége, hogy egy spéci szenzor segítségével meg tudja állapítani, hogy az adott felület vizes, szennyezett, poros, tehát az általános állapotát, és ez alapján módosítja a takarítási szekvenciát. A tiszta víz tartály 750, míg a koszos víz 600 ml-es, illetve a dokkolón további 3 literes tartályok állnak rendelkezésre. Ez tulajdonképpen egy önürítő, vizes állóporszívó, szóval ezzel sem kell vacakolnotok, dokkoláskor ezt is magának intézi a gép. A fenti űrmértékek 200 négyzetméter lefedésére elegendő folyadékot jelentenek, és nem túl bonyolult kiszámolni, hogy legalább 4 újratöltést magától véghez visz az állomás, így túl sűrűn ezzel sem kell vacakolnotok. Ahogyan az már elvárható, egy beépített LCD kijelző tájékoztat a működési folyamatokról és az aktuális töltöttségről, szóval nem maradtok le semmiről.

Az önürítő porszívó után szabadon itt az önürítő felmosógép, amiért a 6SFBQL7E kóddal 154 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ennyi pénzért pedig szinte minden kellemetlen dolgot megcsinál helyettetek.

Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Sajnos az ára reflektál a tudására, nem olcsó, de vagy 40 000 Ft-tal kérnek érte kevesebbet, mint a megjelenéskor. Az fKSSDKCD kupon segítségével 232 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért szerezhetitek be áfával és szállítási költséggel együtt.

ILIFE V9e és ILIFE W400 kombóban, ajándékkal

A fenti cím jól kifejezi a lényeget, ez egy 2 az 1-ben csomag. Az első termék, a V9e, egy előre programozott útvonalakat bejáró robot, vagyis nem épít térképet, nincs LiDAR szenzor, cserébe viszont olcsó. 4000 Pa a szívóereje, a portartálya hatalmas, 700 ml-es – az átlag nagyjából 350 -, és appból vezérelhető, mint a legtöbb sorstársa. Időzíthető, kiválasztható a takarítás módja és ha hibát észlel, azt is visszajelzi a kezelőnek. Különböző módokon képes mozogni, falak mentén takarít vagy egy adott területet, de akár a teljes lakást is lefedi sávos mozgásával. A küszöbmászó képessége 2 centiméter, és az appon kívül egy távirányítóval is vezérelhető, de ha minden kötél szakad, van a tetején is egy „start/stop” gomb.

Összesen háromféle felmosási metódusra képes, nedvesít, dörgöl, „kapar” és még fel is szívja a kiömlött folyadékot. Szintén négyféle útvonalat képes bejárni, él mentén tisztít, egy adott területen takarít, a hagyományos S alakot írja le vagy egy lehatárolt területet pucol meg.

Nézzük a másik delikvenst, az ILIFE W455 felmosórobotot. Ezt teszteltük korábban, ez az alcímben szereplő ILIFE W400 fejlesztett modellje, viszont annál jóval drágább, de iránymutatásnak érdemes a tesztünket elolvasni. Az ILIFE W455 nemcsak egy felmosásra alkalmas robot, hiszen porszívózni is tud. 1000 Pa a szívóereje, de nem kefével dolgozik, hanem egy vizes hengerrel, viszont a folyadékot is felszívja a 0,9 literes koszos víz tartályába, majd tiszta vízzel újranedvesíti egy másik, 0,85 literes tartályból a kefét.

Akinek a két csodamasina önmagában nem lenne elég, annak jó hír, hogy a duó mellé ingyen jár egy ILIFE S50 gőzölő felmosószett is, ami teljesértékűen használható takarító eszköz. A kombinált szett a J3drMSpQ  kuponnal 77 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, a szállítás pedig ingyenesen jár hozzá, ellentétben a nagyobb eszközökkel.

Portokban a H27T22-vel egyezik meg a felhozatal, vagyis 2 darab DisplayPort, 1 darab HDMI, egy hangkimenet és egy USB áll rendelkezésetekre, de utóbbi csak szoftveres frissítésekhez használható. Mivel a két S szériás monitor megegyezik, én vinném a nagyobbat, mert az F8cZTBcD  kóddal csak 85 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami nem számít rossz vételnek.

hirdetés