hirdetés

Valentin-napi vásár a Geekmaxin

Több porszívó is nagyon jó áron kapható

hír
Valentin-napi vásár a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Atika
2022-02-08

A Geekmaxi Valentin-napra is készül nektek néhány kiváló ajánlattal. Nagyon sok termék árát csökkentették, kaptunk egyedi kuponokat, de mindenre érvényes kódokat is osztanak új és meglévő vásárlóik számára is. Háztartási gépek, szerszámok, konyhai kiegészítők és sporteszközök is szép számmal kaphatók, viszont ebben a cikkben három különböző porszívót fogunk megmutatni, amelyekkel sokkal egyszerűbbé válik az otthonotok tisztántartása.

A Geekmaxi Valentin-napi vásárán akár 60%-kal olcsóbban találhattok termékeket, amikben az extra kuponok is segítenek. A mostani akció során nagyon sokszínű a leárazott portékák felhozatala, találhattok barkácsgépeket, 3D nyomtatókat, háztartási és konyhai gépeket, kiegészítőket, de még fej- és fülhallgatót is. Szokás szerint a Geekmaxi megörvendeztetett minket sitewide kuponokkal is, amelyeket bármilyen termékre felhasználhattok, ezek a következők:

  • 4% kedvezmény meglévő felhasználóknak a 9N3LTQL5 kuponnal
  • 3% kedvezmény új felhasználóknak az F5Q3DIVG kuponnal

Most pedig mutatunk nektek három nagyon jó porszívót, amelyeket különböző területeken tudtok használni, legyen szó a lakás vagy akár az autó kitakarításáról.

Xiaomi Coclean autós porszívó

Még 2019-ben teszteltük a Xiaomi Coclean autós porszívót, ami egy nagyon kicsi készülék, 29,8 centi hosszú, átmérője pedig 7 centi, így akár a kesztyűtartóban is tárolhatjátok. 5000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami kevésnek tűnhet a nagytesó Coclean Cleanfly FV2 16 800 Pa-os szívóerejéhez képest, azonban sok embernek ez is bőven elegendő, pláne, hogy jóval kedvezőbb az ára. A készülék teli akkuval 13 percen keresztül üzemel, de feltöltése csupán másfél óra. A kütyü hasára egy LED lámpát szereltek, így még a sötét zugokban is láthatjátok vele a piszkot. A port HEPA filter szűri meg, ami allergiások számára kifejezetten jó hír. Jár hozzá egy 2 az 1-ben fej is, így mindenféle felületet megszabadíthattok a kosztól, sőt még akár a lakásban is használhatjátok, például morzsaporszívóként.

A Coclean autós porszívó 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg a WFFFFA1P kuponkódot felhasználva, és mint minden termék, ez is EU raktárból érkezik és még 2 év garanciát is kaptok rá.

Jimmy JV83

A Xiaomi Jimmy JV83 járt már a szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket itt találjátok. A gép 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik és teli akkuval akár 1 órán keresztül használhatjátok. Az aksija cserélhető, így ha kettő van belőle, akkor az üzemidőt meg is duplázhatjátok. Egy rakás kiegészítő került a dobozba, például a gégecső – ami nagyon jól jön autó takarításkor -, kefés szűkítőfej és a könyök, amelyek mind sokat segítenek a nehezen elérhető helyek kitakarításában, de a kárpittisztító motoros fej is jó szolgálatot tehet mindenkinél. Az allergéneket és a port a HEPA szűrő ejti rabul, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter.

A z52K9Y7u kuponnal 54 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül a Jimmy JV83, ráadásul EU raktárból érkezik és 2 év garanciát is kaptok rá.

hirdetés