hirdetés

Valentin-napi akciók a Geekmaxinál

Közeleg a szerelmesek ünnepe

hír
Valentin-napi akciók a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2021-02-08

A Geekmaxi is rákapcsolt a Valentin-napi akciókra, ennek köszönhetően rengeteg népszerű kütyüt vásárolhattok meg kedvezményes áron. Ha már unjátok a csokit vagy rózsákat, hiszen többek közt okosórákat, robotporszívót vagy állóporszívót vásárolhattok meg olcsóbban. Néhány termékre extra kuponokat is hoztam nektek, ezeket lentebb találjátok.

Xiaomi Dreame D9 robotporszívó

Akik régóta olvassák a RendeljKínait oldalt, ők már jól ismerhetik a Dreame márkát, és tudhatják, hogy remek vezeték nélküli porszívókat gyártanak. Azonban új vizekre eveztek, és már robotporszívókat is gyártanak, első guruló takarítógépük a D9 nevet kapta. A kicsike  3000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, sok konkurens terméket maga mögé utasítva ezzel. Szőnyegekre gurulva magától megemeli a teljesítményt, így még több koszt távolít el a szálak közül.

 

A porszívózás mellett feltörölni is tud, a folyadék intenzitását pedig az appon keresztül szabályozhatjátok. LDS technológiával deríti fel a terepet, a térképeket elmenti, akár hármat is, így emeletes házakban is könnyedén elboldogul. A qUNur3BK kuponkóddal 100 400 forintért rendelhetitek meg.

360 S5 robotporszívó

A 360 robotporszívókkal is foglalkozik, a termékeik elsősorban a Xiaomi gépeire jelentenek veszélyt, hiszen hasonló minőségben és árban kerülnek a robotok piacra. Az S5 2000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami ugyan alulmarad az előbb bemutatott D9-hez képest, de így sem nevezhető gyengének. LDS szenzorral deríti fel a terepet, a biztonságos cirkálás érdekében pedig még egy rakás érzékelő is található rajta. Felismeri a szőnyegeket, vagyis a padló típusától függően szabályozza a teljesítményt, továbbá a finom port is eltünteti, hiszen feltörölni is tud. Okostelefonos appon keresztül is elindíthatjátok, időzíthetitek, vagy frissíthetitek a szoftverét. A 2I6J34K9 kuponkóddal 82 500 forintos áron rendelhetitek meg.

hirdetés