hirdetés

Valentin napi akciók a Geekmaxin

Vegyetek két terméket egy áráért

hír
Valentin napi akciók a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-02-06

Miután túl lettünk az év eleji akciózáson, már indul is a valentin napi leértékelések sorozata. A Geekmaxi külön oldalt is szentelt az eseménynek, ahol kuponokkal, akciós árakkal és „egyet fizet kettőt kap” ajánlatokkal várnak. A kedvezményes időszak február 14-ig tart, ne szalasszátok el a lehetőséget!

Forrás: Geekmaxi

Wanbo T2 Max projektor

A Wanbo T2 Max hordozható projektor nagyon apró, csak 113x146x156,5 mm és 1,1 kilogramm, az alján találhattok egy menetet is, amivel felszerelhető állványra. A felbontása natív 1080p, fényereje 450 ANSI lumen, ami az elődhöz képest nagy javulást jelent. Vetítéskor 16:9 képarányt ér el, filmek és videók vetítésére is alkalmas. A Miracast funkció segítségével vezeték nélkül is továbbíthatjátok a képet a projektorra. A képméret 40 és 140 inch között állítható, a vetítési távolság 1,1 – 2,6 méter, a vetítési arány 1,2:1. A vezérléshez egy távirányítót is kaptok, amin van virtuális egér az Android használatához.

Két hangszórót is kapott, összteljesítményük 2×3 W, a működése pedig még halkabb lett, és még a hangminőségen is javítottak. A trapézkorrekciója ennyiért figyelemre méltó, +-30 fokban állítható horizontálisan és vertikálisan is, finoman kalibrálható minden irányban. A vetítő Android 9.0 operációs rendszert használ, találtok YouTube és Netflix klienst is rajta. A sokoldalú használathoz egy HDMI, egy USB-A és egy jack csatlakozó is kapott helyet a hátoldalán. Hatalmas előnye, hogy a dupla ventilátoros rendszere nagyon csendes, diszkréten végzi a projektor a dolgát. Megfelel az IPX5 vízállósági szabványnak, így egy sátorozást is simán túlél és a gyártó szerint akár 20 000 órányi nyüstölést is kibír. Ha többet szeretnétek megtudni a termékről, olvassátok el korábbi tesztünket is.

Használjátok a 18L2TUUE  kupont, így 57 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Wanbo T2 Max projektort európai raktárból.

Xiaomi Urevo URTM022 futópad

A Xiaomi futópadját otthoni használatra tervezték, és kis helyen elfér, hogy egy kisebb lakásban is lehessen használni. Könnyű, kompakt kialakítású és a két első kerékkel könnyen mozgatható, akár az ágy vagy a kanapé alatt is tárolhatjátok. Nagy teherbírású és csendes, 2,25 LE-s motorral szerelték fel, a maximális terhelhetősége pedig 120 kg.

A sebességet 1 és 6 km/h között állíthatjátok be, így nemcsak kocogás, hanem séta is választható. Kaptok mellé egy távirányítót, amit a hátulján található mágnesek segítségével a futópadra rögzíthettek, emiatt nem kell félnetek, hogy elkallódik. A LED kijelzőn valós időben csekkolhatjátok az időt, az elégetett kalóriát, a megtett lépésszámot, a sebességet és a távolságot. Az 5 rétegű futófelületet szilikon lengéscsillapítókkal látták el, amik vigyáznak az ízületekre.

A Geekmaxi TYMSTPC9  kuponjával 100 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból.

Proscenic WashVac F20 takarítógép

Az Proscenic WashVac F20 vezeték nélküli nedves-száraz porszívóval egyidejűleg porszívózhattok és fel is moshattok, a 15 kPa szívóerővel könnyedén eltávolíthatjátok a koszt. Négy üzemmód közül válogathattok, így egyszerűbben kitakaríthatjátok a lakást. Az okos módban a gép érzékeli a nedves és száraz szennyeződéseket, és automatikusan ehhez igazítja a szívóerőt és a vízadagolást, szívó módban nem használ vizet, max módban pedig végig maximális teljesítményen üzemel. A görgős kefével szinte mindenféle burkolatot megtisztíthattok a fapadlótól a csempéig, és nagy, egy literes víztartállyal szerelték fel. Az akkumulátor levehető, 45 perc üzemidőt tesz lehetővé, ha ez nem elég számotokra, csereakkumulátor is vásárolható hozzá.

Double Narrow Edge Design kialakításának hála, könnyen eléritek a szűk helyeket is, és felpucolhatjátok a falak és a más bútorok széleit és sarkait. A porszívót egy különleges hajtómechanizmussal szerelték fel, amely automatikusan forgatja kerekeit, így nem kell kézzel előre-hátra tolnotok takarítás során, kevésbé lesz fárasztó a munka. A hulladéktartály közepére szerelt szűrőlappal a nedves és a száraz piszkok higiénikus módon elkülönülnek. Extra kényelmi funkció az öntisztító mód, kitakarítja a saját csövét és a görgős kefét is. A LED kijelző mutatja az akkumulátor töltöttségét, a működési módot és a hibajelzéseket, de a Proscenic app segítségével megnézhetitek a tartozékok állapotát és a tisztítási jelentéseket is. Nemrég teszteltük, és elég jól mutatkozott be nálunk.

A Geekmaxi a PSWVF20  kuponnal 77 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). –ért adja európai raktárból.

Jigoo C300 állóporszívó

A Jigoo C300 erős, kefe nélküli motorral büszkélkedhet, 400 wattos motorteljesítményével és 30 kPa szívóteljesítményével könnyedén és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A porszívó 5 fokozatú szűrőrendszerrel is rendelkezik, amellyel megszabadulhattok az allergének 99,99 százalékától. Ciklonos kialakítása megakadályozza a légcsatorna eltömődését, így nem veszít a szívóerejéből. Egy hét cellás 2000 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, amivel akár 45 percig is üzemel egyetlen töltéssel. Sőt, az akkumulátor könnyedén cserélhető és feltölthető akár a gépen, akár azon kívül is. Ha nagyobb a lakásotok, az üzemidő megduplázható egy további akkumulátorcsomag használatával.

A LED kijelzőn nyomon követhetitek  a töltöttségi szintet, és a hibaüzeneteket, de itt válthattok egyetlen érintéssel a különböző üzemmódok között. A szőnyegek takarításához válasszátok a Normál vagy a Turbó üzemmódot, a kemény padlók tisztításához egyszerűen átválthattok Eco módba. A fémcső függőlegesen 90 fokkal, vízszintesen pedig 180 fokkal forgatható el, aminek segítségével minden sarkot könnyedén elérhettek. A kefehenger elején található LED lámpa megvilágítja a padlót, így biztos nem menekülnek el a porcicák sem. V-alakú kefe fejjel tervezték, amely optimális tisztítást biztosít a legtöbb felületen és megakadályozza a hajszálak feltekeredését. Tartozik hozzá egy 2 az 1-ben porszívókefe, egy kis tisztítókefe és egy hosszú résszívó is, nemcsak padlón és szőnyegen, hanem matracokon, kanapékon és egyéb bútorokon is jól használható.

Ha beírjátok a Geekmaxi 6G37I3XV  kódját, mindössze 38 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg ezt a praktikus állóporszívót.

hirdetés