hirdetés

Valentin-napi ajánlatok a Geekbuyingtól

Ajándékötletek a párotoknak

hír
Valentin-napi ajánlatok a Geekbuyingtól 1
írta: hajas
2021-02-01

Hihetetlenül repül az idő, már el is telt az első hónap az idei évből. Hamarosan itt van február 14-e, azaz a Valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor az együtt töltött idő mellett ajándékokkal szoktak kedveskedni a párok egymásnak, többnyire édeséggel, virággal. Azonban ha idén mást szeretnétek kedveseteknek vásárolni, akkor érdemes a Geekbuyingon szétnézni, hiszen ezen nap alkalmából jelentős kedvezményekkel vár benneteket a kínai webshop. Kiválogattam a legjobb ajánlatokat, ráadásul extra kuponokat is szereztem.

Elephone Elepods S

Az Elephone Elepods S a cikkben található fülesek közül a legolcsóbb versenyző, azonban alacsony ára ellenére tudása miatt nem kell szégyenkeznie. Ő a fenti Tronsmart fülhallgatóval ellentétben gumiharangos kialakítású, sokan (köztük én is) ezt preferálják. Ez a példány is Bluetooth 5.0-val kommunikál a telefonotokkal, vagyis kíméli az akkut és alacsony a késleltetés. Egy töltéssel 5 órán keresztül üzemel, a bölcső pedig 20 órás üzemidővel rendelkezik, amit Type-C porton keresztül tölthettek fel. A 3 színben kapható füles az 5FUO6IK6 kóddal 5600 forintért vihető német raktárból, minimális szállítási díjjal.

Mifo O5

A Mifo O5-höz is volt már szerencsénk, érdemes elolvasni a róla készült tesztünket. Bár a képek annyira nem adják át, de valójában eszméletlenül jól néz ki, ahol csak tudtak alumíniumot használtak, ami igazán prémium hatásúvá teszi a kütyüt. A hangja is lenyűgöző, főleg a rezgőnyelves armatúrával felszerelt változat. Üzemideje sem kispályás, hiszen egy töltéssel akár 7 órán keresztül is hallgathattok vele zenét, a bölcső pedig 2600 mAh-s akkut kapott, ami akár 100 órányi energiát biztosít számotokra, ez pedig nem sok konkurens termékről mondható el. Az 5FUOEPG9 kuponkóddal 16 500 forintért rendelhetitek meg a készüléket Németországból, ez az ár pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

Még több ajánlatért látogassatok el a Geekbuying Valentin-napi gyűjtőoldalára!

hirdetés