hirdetés

Uwant X100 száraz-nedves porszívó jutányos áron

Olcsóbb mint a konkurensek és sokat is tud

hír
Uwant X100 száraz-nedves porszívó jutányos áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-06

Pár száraz-nedves porszívóról írtunk már az oldal hasábjain, de ezek közül a Uwant X100 több paraméterében is kiemelkedik. Egyrészt még mindig viszonylag ritkák az intelligens koszérzékelővel ellátott modellek, másrészt egy spéci, védjeggyel ellátott dupla kefés megoldást alkalmaz a takarításhoz. A GKBUWANTX11  kóddal 72 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető EU raktárból ingyenes szállítás mellett, miközben a konkurencia eszközei 100 000 forint körül kezdődnek, de nem ritkán ennél is drágábbak.

A kombinált tiszta/koszos víztartály 600 ml-es, ennyit jó eséllyel nem fogtok egy feltöltés alatt elhasználni. Szintén extra, hogy a felszívott hajat és állatszőrt egyből szétvágja egy pengesor segítségével, amit mindenki értékelni fog, aki valaha az életében próbált már egy tengelyről vizes hajat eltávolítani, ritka pepecs és undorító munka.

Hogy a takarítás még hatékonyabb legyen, felmosófolyadékot is mellékelnek a Uwant X100 mellé. Ami az árazását illeti, a konkurensek – például a Jimmy termékek – általában 100 000 Ft körül kezdődnek, de például a Jimmy Serius HW10-ért 188 000 Ft-ot kértek a tesztünk idején, de még a PowerWash H8 Pro is majdnem 100 rongyba került. Ehhez képest a Uwant X100 a GKBUWANTX11  kóddal 72 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető EU raktárból ingyenes szállítás mellett, ami egy igen decens ajánlat.

hirdetés