hirdetés

Újra olcsón vihető az elektromos Eleglide M1 Plus bringa

Sokkal olcsóbb, mint itthon

hír
Újra olcsón vihető az elektromos Eleglide M1 Plus bringa 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-25

Az Eleglide M1 Plus egy elképesztően népszerű kínai elektromos kerékpár. Viszonylag hibáktól mentes, remek a hatótávja, tetszetős a külseje, sokkal olcsóbb, mint az itthoni konkurensei, és azoknál jellemzően nagyobb hatótávval is rendelkezik. Már 263 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni, ha felhasználjátok az NNNALLELMP  kupont is. Nézzetek utána annak, hogy itthon mennyiért lehet egy hasonló kétkerekűt vásárolni, nagyjából 400 000 Ft fölött kezdődnek az ilyen modellek. Ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Forrás: Geekbuying

Természetesen használható hagyományos kerékpárként is egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ váltó segítségével. A motoros rásegítés mértékét az Upgraded verzió esetében 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Ahol a sima M1 elválik az M1 Plustól, az leginkább az akkumulátor, az alapmodell 7,5 Ah-s áramforrása – 36 V-os, 270 Wh – helyett a Plus egy 12,5 Ah kapacitású – 432 Wh – telepet kapott. Ez teljesen elektromos módban 50 kilométeres hatótávot tesz lehetővé, rásegítésben pedig akár 100 km is összejöhet. Ez tapasztalataim alapján akár össze is jöhet, hiszen a Citycrosserből is kijön nagyjából 70-75 kilométer, és az kisebb áramforrással dolgozik. Az akku ráadásul levehető, ami hatalmas plusz pont, mert így nem kell a lakásba felcipelni a kétkerekűt a töltés miatt.

A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak,

ezekkel nem volt gond az elődmodellnél sem, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata. Sok minden másban is fejlődött a kerékpár, szélesebb, így kényelmesebb lett a kormány, fejlesztették az első rugóstagot, sőt az LCD kijelző is jobb lett, könnyebb használni, intuitívabb a vezérlése, és végre ODO értéket is jelez. 263 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért haza lehet vinni az NNNALLELMP  kuponnal. Ez jóval alacsonyabb mint a hazai árak.

hirdetés