hirdetés

Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban

Ár/érték arányban sikkesek

hír
Újabb három Teclast power bank kapható kuponos akcióban 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-06-07

Az elmúlt hónapokban a Banggood felvett a kínálatába pár Teclast power banket, amikből mindegyik egész nagy sikert aratott a felhasználók körében. A felhozatalt most tovább bővítették, és megjelent a T100H Pro, az E20 Pro és a C30 Pro is a rendelhető kütyük között. Mind a három töltő elég jó áron rendelhető kuponokkal, tehát az ár/érték arány miatt elég csábító vételek.

Teclast E20 Pro

Ez a külső akkumulátor kiadás az E10 Pro nagy testvére, ami már 20 000 mAh kapacitással rendelkezik, és nyilván a fizikai méretei is nagyobbak. A konstrukció azért érdekes, mert rengeteg portot kapott, hiszen még beépített kábelek is vannak rajta a hagyományos dugaljakon kívül. Tettek rá egy Type-C portot és egy Lightning csatlakozót, amin tölteni tudjuk, és egy USB-A-t, ami pedig kimenetként funkcionál. Ezen kívül került rá két kábel, amiket a hátoldalába lehet bepattintani, és nem távolíthatjuk el, de ez nagyon hasznos, mert így nem feltétlenül kell külön kábel a működtetéséhez. Ezekből az egyik egy kétirányú Type-C, a másik pedig egy Lightning kimenet. Az eszköz maximum 22,5 wattal tud tölteni, támogatja a gyorstöltési szabványokat, és egy kis kijelzőn mutatja a töltöttségi szintet.

A Banggoodon most nagyon kedvező áron vásárolható meg, a BGe5642a  kuponkóddal 11 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető ingyenes szállítással, franciaországi raktárból.

Teclast C30 Pro

A féltégla power bankek között egy újabb darab a C30 Pro, de egy kicsit visszafogottabb, mint mondjuk az A60 Pro, mert „csak” 30 000 mAh a kapacitása. A Teclastot sokan megszólják, hogy ezek a nagyméretű telepeik is mindössze 22,5 watt-tal tudnak tölteni, és ez így van a C30 esetében is, de ezzel talán még együtt lehet élni, hiszen cserébe nem drága az eszköz. Összesen öt darab port került rá, amiből hármat használhatunk bemenetként. Lightning, micro USB és egy Type-C port szolgál erre, de az utóbbi kétirányú, tehát kimenetként is használhatjuk a két hagyományos USB-A csatlakozó mellett. A 620 grammos nagyméretű power bankre került egy kijelző, hogy tudjuk követni, hogy még mennyi szufla van benne.

Ár/érték arányban ez is egy elég jónak mondható power bank, de persze csak azoknak, akiknek kell ennyi tárolókapacitás. EU raktárból, ingyenes szállítással rendelhető meg a BGea46b7  kuponkóddal mindössze 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés