hirdetés

Két érdekes power bank érkezett a Teclasttól a Banggoodra

Egy nagy és egy kisebb

hír
Két érdekes power bank érkezett a Teclasttól a Banggoodra 1

Forrás: Banggood.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2022-05-13

A Teclast már volt, hogy igen furcsa külső akkumulátorral rukkolt elő, ilyen volt például az A60 Pro, ami egy 57 000 mAh-s szörnyeteg, most pedig két másik modell debütált a Banggoodon, amik szintén elég izgalmasak. Az egyik egy nem túl nagy kapacitású, de beépített kábelekkel rendelkező modell, ez az E10 Pro, a másik pedig egy nagykapacitású féltégla, az A40 Pro, mely az A60 Prónak a ’kistesója’.

A kütyüre került még egy nagyméretű kijelző is, ahol százalékos pontossággal kiírja, hogy még mennyi szufla van a kütyüben, és még egy indikátor jelzi azt is, hogy gyorstöltés van-e folyamatban.

Egy power bank esetében sok újítást általában nem várunk, de a Teclast E10 Pro igen érdekes eszköz lett, csupa ötletes és jó tulajdonsággal. Az ára ehhez mérten pedig kuponnal rendkívül kedvező, a Banggoodon 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni a BGHU2086  kuponkóddal.

Teclast A40 Pro

Ebben a modellben kevesebb a fantázia, de annál több az erő. A hatalmas kapacitás 40 000 mAh-t jelent, és mellette a gyorstöltésről sem kell lemondanunk. Az eszköz nagyjából 80 dekát nyom és 160×74,5×43 milliméter a befoglaló mérete, tehát nem egy kulcstartó, sokkal inkább egy féltégla. Szerencsére erre is fértek portok bőséggel, így egyből kapunk rá három darab USB-A kimenetet, amik támogatják a legtöbb gyorstöltési szabványt maximum 22,5 wattig. Emellé befért egy 18 wattos micro USB port is, amin az aksit tölthetjük, és egy szintén 18 wattos Type-C port, mely pedig kétirányban működik. Erre a külső akkumulátorra is került egy egyszerű kijelző, ami mutatja a töltöttséget, és azt is, hogy éppen gyors-e a töltés.

Ha szükségünk van egy ilyen hatalmas akkumulátorra, akkor a Teclast A40 Próval jó vásárt csinálhatunk, mert még kupon is elérhető hozzá, így a BGHU2091  kóddal csak 15 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnünk. Ha viszont eggyel nagyobbat akarunk, akkor az A60 Prót is rendelhetjük, ami 57 000 mAh kapacitású, és a BGHU2024  kuponkóddal csak 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Mind a kettő téglaméretű power bank ingyenes szállítással érkezik és csehországi raktárból.

hirdetés