hirdetés

Újabb áresés az Amzafit T-rex esetében

Ennyiért már best buy

hír
Újabb áresés az Amzafit T-rex esetében 1
írta: SonkaMod
2021-04-16

Lassan már nem tud hova lejjebb menni az Amazfit T-rex ára. Durván két hónappal ezelőtt bekacsintott 100 dollár alá a kütyü, most pedig további 10%-ot vesztett az árából a Banggoodon. A sportra tervezett óra az egyik olyan készüléke volt a gyártónak, ami nem annyira tetszett nekünk. Egy éve teszteltük, és akkor még 50-60 000 forintba került. Az az ár nem volt érte reális, nem is kifejezetten ajánlgattuk senkinek sem. Most viszont ehhez képest majdnem 60%-kal olcsóbb, már 26 000 forintért rendelhető, szállítással együtt, ennyiért pedig már több, mint jó.

Aki nem annyira a sportolás híve, de tetszik neki a T-Rex, annak is megfelelhet az óra, mert nem csak fizikai aktivitásra tervezett funkciói vannak. Lehet róla zenét vezérelni, megjeleníti az értesítéseket, mutatja az időjárást, tud ébreszteni, monitorozza az alvásunkat, van benne időzítő, stopper és még iránytű is.

Az Amazfit T-rex nem a legjobb Amazfit óra, hiszen egy Stratos 3 nyilvánvalóan sokkal többet tud. Éppen ezért nem tetszett nekünk egy éve az óra, mert nem nyújtott annyit, amennyiért meg lehetett vásárolni. Valószínűleg ezért nem is nagyon fogyott, és emiatt lehet most olcsón megvásárolni. Ez csak egy általunk felállított elmélet, de az tény, hogy most a BG24d260 kuponkóddal, szállítással együtt is csak 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ami sokkal kevesebb, mint az eredeti ára. Ennyiért pedig már teljesen jó vétel, sőt, kiemelkedően jó. Az EU Priority Line szállítási móddal teljesen áfa- és vámmentesen érkezik a kütyü az országba, így ezen sem kell aggódnunk.

hirdetés