hirdetés

Új kütyük érkeztek a Cafagora

hír
Új kütyük érkeztek a Cafagora 1
írta: hajas
2021-04-08

Felkerült néhány új kütyü a Cafago weboldalára, többek közt a nemrég debütált Mi Band 6 is. Ezenkívül találtok még 3D nyomtatót, robotporszívót, csavarhúzószettet és egy aktivitásmérőt is. Mindegyik kütyü az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Xiaomi Mijia 16 darabos racsnis csavarozó

Akik szoktak a ház körül barkácsolni, azok számára ajánlott a Mijia szerszáma. A kütyühöz 8 darab, két különböző végű bitfej jár, melyeket a markolatban tudtok tárolni, így egyrészt mindig kéznél lesznek, másrészt sosem fogjátok elveszíteni őket. A fejek mágnesesek, vagyis könnyebb velük a csavarozás. A két irányba kapcsolható racsnis mechanizmus pedig fokozza a kényelmet, ahogy az ergonomikusan kialakított markolat is. 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a szett.

Xiaomi Mijia G1

A Mijia G1 (vagy más néven Vacuum-Mop Essential) a jelenlegi legolcsóbb robotporszívó a Xiaomi kínálatában. Volt már hozzá szerencsénk, érdemes elolvasni a róla készült részletes tesztünket2200 Pa-os szívóerővel rendelkezik a gépezet, ami átlagosnak mondható. Kiemelném, hogy érzékeli, ha szőnyegre ér, ebben az esetben automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy minél több koszt távolítson el a szálak közül. Feltörölni is tud, az ehhez szükséges vizet a 200 ml-es tartályába önthetitek, az adagolás intenzitása pedig három lépcsőben szabályozható. Előnye egyben hátrány is, a tetején nincs LIDAR torony, így alacsonyabb, mint a legtöbb porszívó, azonban a térképkészítési képességei elmaradnak a drágább modellekéhez képest. Persze emiatt jóval olcsóbb, mint a nagyobb tesói, hiszen csupán 54 700 forintot kérnek érte, és ingyenesen postázzák Németországból.

Zeblaze GTS Pro

A Zeblaze GTS Pro egy fémházas aktivitásmérő óra, ami szerintem igen szépre sikeredett. Szilikon szíja cserélhető, tömege pedig mindössze 45 gramm. Egy viszonylag nagy, 1,65 colos, 240×290 pixel felbontású TFT kijelzőt kapott, aminek az óralapja és a fényereje igény szerint változtatható. 20-nál is több sportmódot támogat, például a futást, kerékpározást és az ugrálókötelezést, ráadásul monitorozza a pulzusotokat, akár a nap 24 órájában. Kezeli a mobilos értesítéseket, továbbá ébresztőóra, kamera vezérlés, időjárás kijelzés is került bele. 200 mAh-s akkuval vértezték fel, amivel akár a 15 napos üzemidő is elérhető. Az ára sem vészes, mindössze 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Two Trees Bluer

A Two Trees Bluer egy 3D nyomtató. A kütyüvel maximum 235x235x280 mm-es alakzatokat tudtok készíteni. A gyártáshoz PLA, ABS, PETG vagy fa alapú filamenteket is fel tud használni a készülék. Vezérelni az alján található érintőkijelzővel tudjátok. Ha menet közben kifogyna a filament vagy esetleg áramszünet lenne, akkor sincs probléma, hiszen a készülék képes onnan folytatni a munkát, ahol megszakadt a folyamat. 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ára pedig egyáltalán nem vészes, főleg, hogy ingyenesen postázzák Németországból.

hirdetés