hirdetés

Új generációs Xiaomi porszívók

Bővül a választék

hír
Új generációs Xiaomi porszívók 1
írta: hajas
2020-01-30

Ha megkérdezzük az átlagembert, hogy mondjon egy Xiaomi terméket, a telefonok után valószínűleg a porszívók jutnának eszébe. Lassan már olyan sok van belőlük, hogy szinte lehetetlen számontartani őket. Azonban a bőség zavara épp nektek, a vásárlóknak kedvez, hisz így jóval nagyobb eséllyel tudjátok megtalálni a saját igényeiteknek megfelelő modellt.

Jimmy JV65

A JV65 sok mindenben hasonlít a Jimmy JV63-ra, pár dologban azonban übereli. A motor teljesítménye magasabb a JV63-énál, 500 W-os, valamint a nagyobb akkumulátor miatt a maximum 60 helyett 70 percig is képes működni a porszívó. A szívó ereje is nagyobb, 21 kPa, ezek miatt pedig kicsivel nehezebb lett a JV63-nál, 3,3 kilogramm. Jár hozzá pár extra kiegészítő is, ami a JV63-ban nem található meg. Ilyen például a flexibilis cső, amivel a nehezebben elérhető helyeket is el lehet érni, a portörlő kefe, valamint a könyök, melynek segítségével például a kanapé alatt is ki lehet porszívózni hajolgatás nélkül. Itt is HEPA filter került a készülékbe, a fél literes portartály pedig szintén vízzel tisztítható, valamint itt is kapunk atkaeltávolítót. A JV65269 kóddal 83 700 forintért kapható, és ő is EU raktárból érkezik.

Dreame V10

A Dreame V10 a fenti Jimmy termékekkel ellentétben nem színes, egyszerű szürke színt kapott. A motor teljesítménye 450 W, a szívóereje pedig 22 kPa, ami a felsorolt termékek közül a legnagyobb. A HEPA filter és az atkaeltávolító fej természetesen itt is megtalálható, és szintén fél literes portartályt kapott a termék. A többiekhez képest könnyű, mindössze másfél kilogramm, ez sokaknál lehet szempont. A 4 termék közül neki a legrövidebb az üzemideje, 45-50 perc, nagyobb lakásban ez hátrány lehet. A GKBV10255 kóddal 79 500 forintba kerül és Európából jön ő is.

Dreame V9P

Az utolsó termék, amit hoztam nektek egy kicsit kakukktojás a többiekhez képest. A V9P hazai webshopból is elérhető, a 72 990 forintos ár mellé hazai garancia is jár. Ez a porszívó gyakorlatilag egy facelift-es V9 lett, kicsit finomítottak a dizájnon. A motor 400 wattos, szívóereje pedig 20 kPa. Ugyancsak HEPA szűrő és fél literes, mosható portartály található benne. Az üzemideje maximum 60 perc, ennyi idő alatt pedig egész nagy területet ki lehet takarítani. Ő is könnyebb a fenti Jimmy-khez képest, a V10-hez hasonlóan másfél kilogramm. Hozzá is jár egy atkaeltávolító fej, valamint egy rés tisztító és egy portörlő kefe.

hirdetés