hirdetés

UEFA Euro 2024 Flash Sale a Geekmaxin

Szuper cuccok a komfortosabb meccsnézéshez

hír
UEFA Euro 2024 Flash Sale a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-06-21

A Geekmaxi július 14-ig vásárt hirdetett a foci Európa-bajnokság apropóján. Ha ellátogattok a promóció oldalára, most egy csomó izgalmas, kedvezményes termékkel találkozhattok. Használjátok a 4NDEKH39  kupont, amivel 3 százalékot spórolhattok. 800 euró feletti vásárlásnál 40 euró kedvezményt kaptok a 4NDEKH39  kóddal, két termék vásárlása esetén pedig 7 százalékkal lesz olcsóbb a végösszeg a PXH7zaBa  kuponkód beírása után. A mai akciós ajánlatban két projektor és egy mini PC szerepel.

A Geekmaxi 33f4ShNu  kuponjával most 138 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból.

Ultimea Apollo P40 projektor

Az Ultimea Apollo P40 nem egy hagyományos kinézetű projektor, szerintem őrült jól néz ki ez a letisztult forma. A felbontása natív 1080p, de támogatja a 4K felbontású tartalmakat is. A fókusz beállítása és a trapézkorrekció teljesen automatikusan történik, de természetesen beleavatkozhattok a folyamatba, ha a végeredmény nem elég tetszetős. A fényereje 700 ANSI lumen, ezzel már nappali körülmények között is lehet otthon mozizni. Kétsávos WiFi áll rendelkezésre a tartalmak megosztásához, a perifériákat pedig Bluetooth-on is tudjátok csatlakoztatni.

A távirányító 360 fokban működik, a képátlót 55-150 inch között lehet állítani, de utóbbihoz már egy nagyobb nappali falfelülete sem biztos hogy rendelkezésre áll, akkora. Találtok rajta HDMI, AV, audio jack és 2 darab USB portot, illetve 10 W összteljesítményű hangszórókkal is felszerelték. A működése nagyon halk, nem éri el a 25 decibelt sem. Nemrég teszteltük, olvassátok el a korábbi cikket. 

Rendelésnél használjátok a Geekmaxi IMV7TA7X  kuponkódját, így már 67 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tietek lehet.

Minix Z100 mini PC

A mini PC-k igazán praktikusak, ha az iroda területe szűkös, kialakításuknak köszönhetően akár egy monitor hátuljára is szerelhetők, de apró méretük miatt amúgy sem foglalnak sok helyet. A MINIX Z100 mini PC négymagos Intel Alder Lake N100 processzorral érkezik, a maximális órajele 3,4 GHz. A zökkenőmentes működésről 16 GB memória és 512 GB-os SSD gondoskodik. Ideális irodai munkához, házimozihoz és digitális táblákhoz.

Két HDMI porttal rendelkezik, amelyek támogatják a 4K@60Hz-es megjelenítést, sőt egyszerre két kijelzőt is csatlakoztathattok hozzá. Akár filmet néztek, akár játszotok, a látvány lenyűgözően tiszta és éles lesz. A vezeték nélküli kapcsolatról WiFi6 és Bluetooth 5.2 gondoskodik, de ellátták 2,5 Gigabites LAN csatlakozóval is. Találkozhattok még USB 3.2 és jack csatlakozóval a micro SD kártyaolvasó mellett. Előtelepített Windows 11 Pro rendszert futtat, így azonnal működésre foghatjátok.

A Geekmaxi mRngCKxQ  kuponjával 102 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, kínai raktárból, ingyen szállítják.

hirdetés