hirdetés

A Tronsmart egyik legjobb hangszórója eszméletlen áron

Jó áron a legjobb verzió

hír
A Tronsmart egyik legjobb hangszórója eszméletlen áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-04-29

A Tronsmart T6 Plus Upgraded Editionnek nem véletlenül ez a neve, többszöri ráncfelvarráson esett át, mire elérte azt az állapotát, amit ma is megvásárolhattok. Hosszú üzemidő, remek minőség és hang, képes több darab összekapcsolódni, ráadásul nem is eszeveszetten drága. 13 800 Ft-ot kérnek érte a NNNRendeljkinait06 kuponkóddal, német raktárból, a szállításért pedig további 1200 Ft-ot kell fizetnetek, de összességében még mindig jóval alacsonyabb a végösszeg, mint a tesztünk idején volt.

A minőségéről és az ellenállóképességéről csak annyit, hogy egyszer leejtettük a tesztdarabot a harmadik emeletről és túlélte, ennél nem kell nagyobb bizonyíték arra, hogy mit bír a cucc. A hangja szinte tökéletes a kategóriájához képest, kellemes plasztikus hangkép, és ezeket a szavakat még akkor használtam, amikor 25 000 Ft-ba került a cucc. Most viszont már csak 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az NNNRendeljkinait06 kuponkóddal, német raktárból, a szállításért pedig további 1200 Ft-ot kell fizetnetek.

Akit pedig a többi Tronsmart fesztiválos kedvezmény is érdekel, látogasson el az esemény kezdőoldalára, ami itt érhető el.

hirdetés