hirdetés

Tronsmart hangszórók potom pénzért

Kuponok érkeztek a T7 és a T7 Lite Bluetooth zajkeltőkre

hír
Tronsmart hangszórók potom pénzért 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2024-02-19

A Tronsmart T7 és kistestvére a T7 Lite nem a gyártó legújabb modelljei, de így sem számítanak rossz választásnak, az áruk pedig most különösen kedvező, hiszen a Geekbuyingtól kupont is szereztünk hozzájuk.  Mindkettő IPX7 minősítéssel rendelkezik, így egyiknek sem okoz problémát, ha balesetet szenvedne a bulin. Felvértezték őket TWS funkcióval is, vagyis összeköthettek két eszközt, így dupla akkora teljesítménnyel, sztereóban bömböltethetitek  a zenét.

A Geekbuying NNNTSMT7PB  kuponjával 11 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá, cseh raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

Tronsmart T7 Lite Bluetooth hangszóró

2023-ban mutatkozott be a Tronsmart T7 Lite, tavasszal pedig nekünk is volt szerencsénk kipróbálni. Ha még nem olvastátok volna a róla készült részletes tesztünket, akkor erre a linkre kattintva bepótolhatjátok. A külső ismerős lehet, a jól bevált henger formát nem hagyták el, sőt RGB LED világítást szereltek a végeire, így még mutatósabb lett. 24 wattos teljesítménnyel bír, melyet a két aktív hangszóró és három passzív radiátor hoz össze.

A belsejében egy 4000 mAh-s akkumulátor lapul, ami 24 órányi működéshez szükséges energiát tárol, tölteni pedig Type-C kábellel tudjátok. A TWS funkciót ő is megkapta, vagyis összeköthettek két eszközt, így dupla akkora teljesítménnyel, sztereóban hallgathatjátok a kedvenc számaitokat. IPX7 minősítésének köszönhetően nem kell aggódnotok amiatt, ha megázik az esőben.

Most az NNNTSMT7LTS  kóddal 9700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be a Geekbuyingról, és a vételárat semmilyen plusz költség sem terheli már.

hirdetés