hirdetés

Továbbgördül a Geekmaxi születésnap

Újabb akcióhegyek a terítéken

hír
Továbbgördül a Geekmaxi születésnap 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Don Kartács
2022-10-18

Írtunk már korábban a Geekmaxi születésnapjáról, azóta azonban a második fázisába léptek az akciók, az aktuális állapotot az esemény bannerének az alján láthatjátok. Jelenleg az „anniversary week” tart, amit 10.17 és 10.23 között ünnepel a Geekmaxi, és ez újabb akciókat jelent. Egyből négy termék is bekerült a cikkünkbe, robotporszívók, kisállat porszívó és egy állóporszívó a felhozatal. Mindegyik EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Roborock S7+ robotporszívó – Eggyel a top alatt

Nehéz mit írni a Roborock S7-ről, hiszen egyrészt teszteltük is a porszívót, másrészt pedig számtalanszor beszámoltunk arról, hogy esett az ára. Ez viszont az S7+ variáns, vagyis a csúcstechnológiás robot kapott egy önürítő állomást is, Roborock Auto-Empty néven. A robot szinte mindent tud, több szintet kezel, no-mop, no-go zónák, nagy szívóteljesítmény, fel tudja emelni a felmosó platniját, ha szőnyeghez ér, sőt rezgeti is a rongyot, így dörgölve takarít. Ezeket már mind tudjátok, helyette fontosabb az ár. Amikor teszteltük tavaly ilyenkor, akkor még 229 000 Ft volt az S7, erre jött rá további 150 000 Ft, ami a dokkoló ára, vagyis összesen durván 380 000 Ft-ot kértek érte. A szett ára azóta nagyot esett, az akár 6 hétre is automatizálható önürítős csoda már csak 258 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha az nGkajXDU  kupont is használjátok.

Neabot P1 Pro – Állatbarát

A Neabot P1 Pro egy olyan hibrid porszívó, amire mindenféle állatszőr eltávolítására alkalmas kiegészítőket lehet aggatni. Ez ott érdekes, ahol háziállatok vannak a lakásban, mert egyrészt mindenre rámegy a szőr, másrészt vannak olyanok, akiknél ez allergiás reakciókat vált ki. Hogy ez ne történjen meg, egy 300 W-os motor szívja fel a szőröket, és a berendezést sem bonyolult mozgatni, mindössze 2 kg a tömege. Na, de miket lehet ráaggatni?

Van 5 darab különböző kiegészítő, ebből az egyik egy kefe, amivel el lehet távolitani a macskák és a kutyák elhalt szőrét, illetve van egy bundanyírásra alkalmas szőrnyíró fej is. A maradék 3 darab különböző szűkítők, amelyekkel a már lehullott szőrt lehet összeszedegetni, de nyilván vannak egyéb kreatív felhasználási módok is, mint például a billentyűzet pucoválása. A saját és kisállataitok szőrét eltávolító berendezést 47 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok akciósan megrendelni a T7BFD7x9  kuponkóddal.

Roidmi EVA – Önürítős nagytestvér

A Roidmi sem akart lemaradni a Roborockról, és annak idején kihozta a Roidmi EVE Plus porszívót, amit teszteltünk is, ennek a durván továbbfejlesztett változata a Roidmi EVA. Mint minden önürítő dokkolóállomásos porszívó, ez is durván automatizálható, de ne szaladjunk előre. Az alap porszívó, egy 3200 Pa szívóerőt kifejtő, LiDAR szenzoros megoldás. Szoftveresen eléggé durva lett a cucc, kezel több szintes házakat, no-go és no-mop zónát, kommunikál hangasszisztensekkel, és természetesen telefonos appból is vezérelhető. Van rajta nyomásérzékelő szenzor, így nem nagyon tud beszorulni a bútorok alá, és természetesen 2 centiméteres küszöbökön is gond nélkül áthalad. A korábbról már ismert, a dokkolón megtalálható színes kijelző itt is megmaradt, ahol képes kis ikonok felvillantásával jelezni a por- és a víztartály telítettségét, illetve azt is, ha a tiszta víz kifogyott. A firmware frissítéseket automatán letölti az eszköz, ezzel sem kell foglalkoznotok, sőt akár 60 napig is képes autonóm módon működni.

Az EVA újdonságai közé tartozik, hogy itt nem egy felmosórongyot húzogat a gép, hanem 2 darab forgó felmosófejet használnak, ami 12 newtonnal képes a padlót nyomni, mely hatékonyabb takarítást végez az eddigieknél. Ha visszatért a dokkolójára, akkor pedig képes „elmosni” a felmosófejeit, sőt meg is szárítja azokat, hogy ne büdösödjenek be. A koszos vizet pedig tisztára cseréli, vagyis tényleg mindent tud, ami az automatizáláshoz szükséges. Cserébe egy vagyonba kerül, 276 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni az fKSSDKCD  kóddal, és már így is esett az ára a korábbiakhoz képest.

hirdetés