hirdetés

A Geekmaxi szülinapján ti is kaphattok ajándékot

Kuponok, akciók és nyereményjáték

hír
A Geekmaxi szülinapján ti is kaphattok ajándékot 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Don Kartács
2022-10-11

Öt éves lett a Geekmaxi, ennek örömére bedurrantották az akció rakétákat, és jól leáraztak mindenféle terméket, illetve létrehoztak egy kuponzóna nevű játékot az esemény kezdőoldalán, ahol nem meglepő módon kuponokat lehet kipörgetni. Az esélyeket azzal növelhetitek, ha megosztjátok az oldalt különböző közösségi média felületeken, de akit csak az akciók érdekelnek, az lejjebb görgetve egy csomó leárazott termékre lelhet rá. Természetesen kiemeltünk közülük néhányat, és mellécsaptunk kuponokat is, hogy még alacsonyabbak legyenek az árak. A Geekmaxi minden termékét EU raktárból küldi, többnyire ingyenes szállítás mellett.

A kosz mennyiségéről egy porérzékelő szenzor ad tájékoztatást, így azokat a felületeket érdemes duplán megdolgozni, ahol pirosra vált az érzékelő. Mindezt a gyakorlatban is bizonyította a készülék, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki a továbbiakban nem szeretne többszázezer élősködővel közös életteret megosztani. A BX7 Pro ára a ZGZ352K6  kuponnal 55 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból érkezik, a szállítás ingyenes.

Jimmy H9 Pro állóporszívó

Nem fogtok nagyon meglepődni, ha azt mondom, hogy a H9 Pro tesztjén is túl vagyunk már, és alapvetően szerettük a terméket. Nagyon sok mindent tud, például középen behajtható a csöve, így olyan helyekre is be lehet vele nyúlni, ahova a konkurensekkel nem. Jó combosan is szív, 25 000 pascal szívóerővel kergeti a porcicákat, és majdnem „soha nem merül le”, ami a gyakorlatban 80 percet is jelenthet a legkisebb fokozaton. Aki esetleg ezt kevesellné – pedig ez durván 200 négyzetméter feltakarítására elegendő -, az vehet pótakkut, hiszen eltávolítható az áramforrása.

Ráadásul csendes is, sőt, egy tartóállványt is adnak hozzá, amire nemcsak a porszívó, de az összes kiegészítője is felaggatható. A legjobb viszont az OLED kijelző, amin nyomon követhetitek az aktuális működési állapotot, a töltöttséget és hasonlókat. Tavaly áprilisban sokaltam az érte kért összeget, de azóta 20 000 Ft-tal olcsóbb, annak ellenére, hogy 1 dollár meg vagy 140 Ft-tal többe kerül. A HamG2pe6  kuponkóddal 117 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a mindent tudó porszívó.

Xiaomi Roborock S7 Pro Ultra önürítős robotporszívó

Minden idők legbrutálisabb önürítős robotporszívója lett a Xiaomi Roborock S7 Pro Ultra. Ahogyan a nevéből is kiderül, ez a legek legje, ami többek között 5100 pascalos szívóerőben, 300 négyzetmétert lefedő takarítási képességekben és 3 órányi működési időben nyilvánul meg. Mint ahogyan több konkurens terméke, ez is képes öntisztításra, ez azt jelenti, hogy miután a robot összeporszívózta a koszt majd felmosott és bedokkolt, az állomás megpucolja a keféket, elmossa a platnit, majd forró levegővel meg is szárítja a robot alját. Pont ezért láthattok 3 különböző tartályt is az állomáson, hiszen egybe gyűjti a koszt – akár 7 hétig is automatizálható -, míg a másik kettőbe a tiszta és a koszos folyadékokat tárolja. Ha a robot víztartálya kifogyna, az állomásról képes azt újratölteni, és már mehet is tovább a móka.

Felmosáshoz a Vibrarise technológiát használja, vagyis ténylegesen dörgöli a padlót, ha pedig a szőnyeghez ér, egyszerűen felemeli a vizes platnit, így nem kell mindenféle no-mop zónákat kirakni vagy virtuális falakkal határolni a területeket. Nem mintha azokat ne tudná, a négy szint kezelésével, a szobafelismeréssel, vagy a 3D térképépítéssel együtt. Sőt, bútorokat is berakhattok a térképre, és egy érintéssel körbetakaríttathatjátok azt. A mindent tudó gépezet brutálisan drága, 426 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a RhqaDbBh  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett.

Xiaomi Roborock S7 robotporszívó

Eggyel szolidabb, de még mindig nagy tudású darab a Roborock S7, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a Pro Ultra, csak mindenféle fancy dokkolóállomás nélkül. Ezt is teszteltük, akkor adtak mellé méregdrágán egy Roborock Auto-Empty Dock nevű dokkolót, ami nem volt még olyan fejlett, mint az S7 Pro Ultra esetében. Mivel maga a robot, amelyik beleáll a dokkolóba, elég nagy mértékben megegyezik az S7 Pro Ultra szettben lévővel, ezért csak a különbségeket írnám le.

A sima S7 „csak” 2500 pascal szívóerővel rendelkezik, 200 négyzetméter területet képes feltakarítani egy feltöltéssel, és lassabban is tölti fel a dokkolója, mint az S7 Pro Ultrát. A szoftveres funkciókban viszont nagyrészt megegyeznek, ezért aki nem akarja egy afrikai köztársaság 1 éves költségét rászánni az Ultrára, annak ez is bőven megteszi. 169 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a PUYH5AMV  kóddal, de ebben nincs benne az önürítő dokkoló, azért további súlyos összegeket kell kicsengetni.

A Geekmaxi szülinapján ti is kaphattok ajándékot 25

Forrás: Geekmaxi.com

Redragon cuccok 10% kedvezménnyel

Érdemes még végezetül megemlíteni, hogy az összes Redragon márkájú számtech kiegészítőre, 10% kedvezményt adnak az A3UF4R8Z  kóddal, ami azt jelenti, hogy mindenféle egerek és billentyűzetek közül válogathattok az alábbi linken.

hirdetés