hirdetés

Topshak TS-ESD1 és TS-ESD2 elektromos csavarozók

A kicsi és hasznos szerszámok megtestesítőjük

hír
Topshak TS-ESD1 és TS-ESD2 elektromos csavarozók 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-03-16

A Topshak cuccok kapcsán könnyű helyzetben vagyok, mert egyrészt elég sokat teszteltem közülük, másrészt meg meglepően jó ár/érték aránnyal rendelkeznek még ebben a lidlös, aldis viszonylatban is. Mindkét szerszám elektromos, USB-ről tölthető, van rajtuk LED lámpa és behajtanak vagy 100 csavart egy feltöltéssel. A TS-ESD1-ért a BG9583ec kuponkóddal 3700 Ft-ot, a TS-ESD2-ért a BGe461ed kóddal pedig 5100 Ft-ot kérnek.

Mivel picik, könnyű velük dolgozni, ráadásul az ESD2 nyele állítható is, így mindenféle szögben rá lehet „nyúlni” a céltárgyra, de ha mégsem, akkor ott a flexibilis hosszabbító szár, ami majd kisegít. A TS-ESD2 további előnye az ESD1-gyel szemben, hogy az elején nagyobb a LED, így sötét környezetben is jobban lehet vele csavarozgatni, mint a másik modellel.

A TS-ESD1-ért a BG9583ec kuponkóddal 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a TS-ESD2-ért a BGe461ed kóddal pedig 5100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek.

hirdetés