hirdetés

Tesztelés: Kipipálva

Tronsmart, Xiaomi, Kugoo

hír
Tesztelés: Kipipálva 1
Rolla
írta: Rolla
2019-07-25

Sokan a mai napig nem mernek külföldről rendelni, hiszen amíg a boltban megtapizhatnak mindent, addig online vásárláskor mindig nagy lutri, hogy mennyire fedi a valóságot a leírás és a fotó. Ha nem szeretnétek befürödni, akkor rendelés előtt érdemes a termék adatlapjának az alján található vásárlói visszajelzéseket elolvasni, illetve ha még pontosabb adatokat szeretnétek kapni, akkor olvassatok teszteket. Ma olyan termékekhez mutatok kuponokat, amiket mi már teszteltünk, így nem érhet titeket váratlan meglepetés.

Kugoo S1 Pro elektromos roller

A Kugoo S1-hez képest nem sok mindenben erőltették meg magukat a fejlesztők a pimpelés terén, viszont cserébe nem is kerül sokkal többe a Pro változat. A 30 km/órás végsebességnél és a 30 km-es hatótávnál nem történt változás, míg a  szerkezeténél igyekeztek a korábbi hibáit kijavítani. A Kugoo S1 tesztjénél Marcinak külön művészet volt, mire rájött az összecsukás nyitjára, és mint ez kiderült, nem ő volt inkompetens a feladathoz. Ezt leginkább az bizonyítja, hogy a gyártók büszkén hirdetik a Pro verziónál, hogy immáron finomítottak a kezdetleges összecsukási mechanizmuson, kiküszöbölve a korábbi macerát.

A másik nagy változást a kerekeknél kell keresni, hiszen a Pro verziónál már tömör anyagból készült, lyukakkal ellátott kerekeken száguldozhattok, aminek két nagy előnye, hogy így biztosan nem durran ki, továbbá jóval stabilabb és zötyögésmentesebb utatok lehet.

102 000 forintért lehet a tiétek EU raktárból a S1PROHU kóddal. Ez körülbelül 12.000 forinttal több, mint amennyit az alap verzióért kérnek, így ha a tartósságra is szeretnétek rámenni, akkor érdemes rákölteni ezt a plusz összeget. A friss tesztet itt tudjátok elolvasni.

Tronsmart Element T6 Plus hangszóró

Valószínűleg nem kell bemutatnom részletesen a Tronsmart T6 Plus-t, hiszen láthattátok már tesztünket korábban. Amiért továbbra is jó vétel, az a felsőkategóriába illő minőség és a szuper ár-érték arány.

A VNnWzfbu kóddal 22 500 forintért szerezhetitek be német raktárból, szállítással együtt, így az áron felül további költségekkel már nem kell számolnotok, ráadásul akár 1 héten belül meg is érkezhet.

Ha pedig még egyet vásároltok, akkor kihasználjátok az eszköz legnagyobb “fícsörét”, mégpedig azt, hogy ha kettőt összepárosítotok, akkor sztereóban tolja a zenét. Ez mindenképpen egy hasznos funkció, főleg, ha nagyobb a társaság, hiszen így még jobb minőségben hallgathatjátok a kedvenceiteket, ráadásul így nehezebb túlordítani már az első üveg bor után.

Xiaomi Mijia Roborock S50 robotporszívó

Évekkel ezelőtt még úgy néztünk a robotporszívókra, mintha sci-fi filmből léptek volna elő, de manapság már jóval elterjedtebbek. Ennek oka igazán egyszerű: nagyon kevesen szeretik elvégezni a kötelező házimunkát, hiszen rengeteg mástól veszi el az időt.

1 óra takarítás helyett letolhatjátok az edzést, megnézhettek egy-két részt a kedvenc sorozatotokból vagy kiülhettek sörözni a barátaitokkal. Működő varázspálcát még Kínából sem tudtok rendelni, de ablakmosó robotot vagy porszívót igen.

A Roborock S50 az applikációján keresztül követhető és időzíthető, így távollétetekben megoldja a feladat oroszlánrészét. Tesztünk alatt is szinte tökéletesen teljesített, olvassátok el, ha porszívó vásárlásán gondolkoztok.

122 000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, és EU raktárból érkezik, szóval akár már 1 héten belül útjára engedhetitek a lakásban.

Ha shoppingolnátok még, akkor nézzetek körül a Geekmaxi oldalán, és ha beleszaladtok valami jó cuccba, akkor nézzetek körül az oldalunkon, hátha találtok hozzá tesztet.

hirdetés