hirdetés

Tavaszváró ajánlatok a Xiaomishopnál

hír
Tavaszváró ajánlatok a Xiaomishopnál 1
írta: hajas
2020-02-20

Két hét múlva már a naptár szerint is tavasz lesz, biztos mindannyian várjátok már. A Xiaomishop nagyszerű akciókkal készül a tavaszra, érdemes megnézni az oldalukat, hiszen rengeteg új termék is bekerült a kínálatukba.

Mi Robot Vacuum-Mop Pro

A Mi Robot Vacuum-Mop Pro a fentebbi porszívó nagytesója. Legnagyobb újítása, hogy nemcsak feltörölni tud, hanem a takarítási útvonalat „megbolondítva” apró elágazásokat iktat be, és oldalmozgással törli fel a padlót. Elsőre biztos meg fogtok lepődni az újításon, de a gyártó szerint így jóval hatékonyabban tudja felmosni a foltokat a padlóról, mint a hagyományos megoldások. Természetesen egyszerre tud felporszívózni és feltörölni, így jóval gyorsabban tud végezni a takarítással. A Roborock S5 Max-hoz hasonló vízpumpás megoldást kapott, azaz sokkal precízebben adagolja a folyadékot a feltörlő párnára, mint a korábbi modellek. Két színben érhető el, feketében és fehérben.

Nekem az előbbi nagyon tetszik, végre megtöri a szokásos „Xiaomi fehér” monotonitást. Az ára 119 900 forint, de ezt le tudjátok faragni 3 százalékkal, ha előreutalással fizettek. Ráadásul ezzel a fizetési móddal a 2 év magyar garancia mellé kaptok extra 6 hónap garanciát, valamint a szállítás költségét is elengedik.

hirdetés