hirdetés

Tavaszi vásár a Geekmaxin

Használjátok a különleges kuponokat is

hír
Tavaszi vásár a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2024-02-28

Most, hogy már a krókuszok is kinyíltak, a Geekmaxi is elindította a tavaszi vásárát, melynek keretében európai készletről szállít egy csomó jóárasított terméket, sőt még kuponokkal is kedveskednek a vásárlóknak. Nézzetek körül az ajánlatok között, az akció március 10-ig tart.

HiBREW H2B kávéfőző

A HiBREW neve sokak számára lehet ismerős, hiszen már többször is beszámoltunk a kávéfőzőiről. A H2B a szerkesztőségünket is megjárta, ajánlom figyelmetekbe a róla készült részletes tesztünket, melyet ide kattintva érhettek el. A készülék 5 különböző módon tudja elkészíteni a kávétokat, ez lehet őrölt kávé, Nespresso, Nescafé Dolce Gusto, K-cup kapszula, valamint kávépárna is, így garantáltan nem kell lemondanotok a kedvenc italotokról.

Az 1450 wattos gép hátára került a 0,6 literes víztartály, amiből a gép automatikusan adagolja magának a vizet. 7 lépcsőben tudjátok állítani a szükséges mennyiséget a saját igényeitek szerint. 245x110x245 milliméteres méretekkel rendelkezik, vagyis egyáltalán nem foglal sok helyet, így akár a kollégiumi szobátokba, nyaralótokba vagy az irodátokba is elvihetitek.

Ezt a sokoldalú kávéfőzőt most az yKQ8mp3h  kóddal 32 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Geekmaxi EU raktárából.

KTC M27T20 gamer monitor

A KTC M27T20 gamer monitor 27 colos és 2K felbontású, mini LED háttérvilágítású, HVA technológiát használ, ami sokkal jobb HDR élményt és sötétebb fekete árnyalatokat eredményez.  165 Hz-en frissül és támogatja a G-Snyc és a Freesync technológiákat is, állítólag 1000 nit fényerőt tud, ami kicsit hihetetlen. Rendelkezik továbbá beépített hangszórókkal és hangulatvilágítással is, míg az MPRT válaszideje 1 milliszekundum.

Összességében eléggé fullos kijelző a műszaki paraméterei alapján, és annak is sokan fognak örülni, hogy  állóba lehet fordítani. Ez tartalomgyártási szempontból remek, de böngészni is sokkal jobb a vertikális állás. Az M szériában a KTC arra használja a rövidítést, hogy a monitor nemcsak eszközöket képes visszatáplálni a Type-C portján keresztül, hanem egy monitort lehet akár két másik eszközhöz csatlakoztatni, és váltogatni a bemenetek között. Ezen felül képes leadni 90 W-nyi teljesítményt is, vagyis elmegy róla egy kisebb notebook.

 A Geekmaxin most az M27T20-at a CYSUYX4W  kuponnal árazták le, így 156 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte.

Longer Ray5 10W lézergravírozó

A Longer Ray5 10 wattos lézergravírozója segítségével könnyedén készíthettek kreatív alkotásokat. A készülékhez a gyártó minden összeszereléshez szükséges eszközt mellékel, így néhány perc alatt felépíthető. A kerete masszív alumínium ötvözetből készült, munkafelülete 400×400milliméter. A kereten a gravírozó fej könnyedén tud haladni, percenként akár 10 000 millimétert is meg tud tenni. Az eszköz rengeteg anyagon használható, legyen az akár fa, papír, alumínium, műanyag vagy bőr, de nemcsak gravírozni, hanem vágni is tud.  A 10 wattos lézere 0,06×0,06 mm-es  ponton dolgozik, pontos és vékony vonalakat képes „rajzolni”. A felhasználási területe így szinte korlátlan, csak a fantáziátok szab határt az elkészíthető alkotásoknak.

Nagy plusz a konkurens gépekhez képest, hogy egy 3,5 colos érintős LCD kijelzővel is felszerelték, így laptop, vagy számítógép nélkül is lehet vele dolgozni, a mintákat egy SD kártyára kell csak felmásolni és azt az olvasóba behelyezni, illetve a mobiltelefonotokról is tudjátok vezérelni, pár kattintás és a kívánt képet már el is kezdi gravírozni.

A mintákat a Windowsra és Linuxra elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, GIF vagy SVG. A készüléket többféle védelemmel is ellátták, lekapcsolja a lézert, ha a gépet fizikai behatás, például lökés éri, illetve ha bármilyen okból kigyulladna a munkadarab, a gravírozás azonnal leáll.

A Geekmaxi WKGX8dy7  kuponjával 83 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni európai raktárból.

Ultenic TS1 robotporszívó

Az Ultenic TS1 robotporszívó 3000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, oldalt egy kefével tereli a koszt a megfelelő helyre, alul pedig egy forgókeféje van. A porszívózás erőssége több lépcsőben állítható, a szőnyegeken pedig automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy minden piszkot összeszedjen. Amikor felmos, akkor kifejezetten elkerüli a szőnyegeket, nehogy nedvesek legyenek.

A navigációs rendszere LiDAR szenzoros, de nem a tetejére, hanem az elejére került a radar. A DTOF rendszernek köszönhetően valós időben térképez és elkerüli az akadályokat. Több térképet is kezel, így többszintes házakban is jól használható. Meg tudtok adni no go zónákat, és a helyiségeket is külön tudjátok paraméterezni. Okostelefonról irányíthatjátok, van a gépben WiFi és Bluetooth is, de emellett egy hagyományos Bluetooth-os távvezérlőt is kapott.

Lemerülés esetén visszatér a dokkolójára, majd a töltés után folytatja a takarítást. A portartályát magától üríti a dokkolóján a 3 literes porzsákba, 8 hétig nem igényel karbantartást. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók. Ha többet szeretnétek megtudni róla, olvassátok el néhány hete készült tesztünket is.

A Geekmaxiról az Uletnic TS1 önürítős porszívó most az RRTNHL6M  kuponkóddal 90 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető.

hirdetés