hirdetés

Támadnak a robotok

Robotporszívó válogatás a Geekbuyingtól

hír
Támadnak a robotok 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-10-11

Nem kérdés, hogy jóval kényelmesebb robotporszívóval takarítani, főleg úgy, hogy már fel is tudtok mosni velük, a drágább modelleket pedig önürítős dokkolóval látták el, így akár 60 napig hozzájuk sem kell érnetek, teljesen automatikusan zajlik minden. A Geekbuying most több különböző tudású és árfekvésű típusra küldött kupont, válogassatok közülük.

A Geekbuying BBW55GX  kuponjával 192 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

Roidmi EVA

A Roidmi EVA a rajta lévő gombokkal, telefonos appal, illetve hanggal is vezérelhető, ismeri a legtöbb neves tech cég asszisztensét is. Brutális, 3200 Pa-os szívóerővel takarít, érzékeli a szőnyegeket, és ezeken megemeli a szívóerőt. Kijelölhettek az általa épített térképen no-go és no-mop zónákat. LiDAR alapú LDS navigációval rendelkezik, kikerüli a szerteszét hagyott tárgyakat, a bútorok alá sem szorul be, és csak oda megy be, ahonnan ki is tud jönni és képes 2 centis küszöböket is leküzdeni. A dokkolóján található egy színes kijelző, ahol kis ikonok felvillantásával jelzi a por- és a víztartály telítettségét, illetve, ha kifogyott belőle a tiszta vízA firmware frissítéseket magától intézi, így ezzel se kell foglalkoznotok.

A statikus „felmosórongy” helyett kettő darab, percenként akár 180-at forgó felmosófej tevékenykedik, amiket ráadásul a gép akár 12 newtonnal rá is tud nyomni a padlóra a hatékonyabb takarítás érdekében. Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Ha beütitek a ROIDMIEVA  kuponkódot, 216 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg európai és ingyenes kiszállítással.

iLife T10s

Az iLife T10S végre egy igazán dizájnos robotporszívó, átmenetes kék színben pompázik, ezt dobja fel a LiDAR szenzor narancs betétje. Persze a tudás a lényeg, de azzal sem szégyenkezhet, ráadásul jóval olcsóbban adnak hasonló tudást, mint az éllovasok. 3000 Pa szívóerő áll rendelkezésetekre, a 3200 mAh-s kapacitású akksi 150 percnyi takarítási időt jelent és 200 négyzetméternyi lefedett területet fed le, de ez a robot is automatikusan feltölti magát, ha lemerülne.

A porzsákja 2,5 literes, a gyártó azt állítja, hogy ezzel akár 60 napra is automatizálható a porszívó. Szoftveres oldalon szinte mindent tud, kezel 5 szintet, feltöröl, bizonyos  területeket kizárhattok a takarítási folyamatból, van hangalapú asszisztens – Alexa és Google Assistant -, szívóerő és vízmennyiség szabályzás, de például a térképet darabolhatjátok is. 

Elég sok kiegészítőt is kaptok a robot mellé, a két oldalkefét színekkel jelölik, hogy ne lehessen összekeverni, mi hova való. Egy kis kefe is a csomag része, aminek a végével a hajat lehet levágni a hengerkefe tengelyéről. Ha többet szeretnétek megtudni a T10S robotporszívóról, akkor itt elolvashatjátok a róla készült tesztünket.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, használjátok a vásárláshoz a 7XHAU2R  kupont, így 108 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

hirdetés