hirdetés

Super deals a Geekmaxin, akár 70% kedvezmény

Extra kuponokkal, és remek árakkal várnak titeket

hír
Super deals a Geekmaxin, akár 70% kedvezmény 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-03-18

Szinte még alig múlt el a Valentin-napi, és a tavaszi Special Sale, a Geekmaxi máris minden eddiginél ütősebb akcióba kezdett, amelynek keretében találkozhattok akár 70%-os kedvezményekkel is. Lesznek nyereményjátékok, amin elektromos kerékpárt is nyerhettek, a többi kisebb ajándék mellett, amik szintén nem apró dolgok, hiszen villanyos roller és magasnyomású mosó is van a listában. Egyedi kuponjaink is vannak, amiket minden termékre felhasználhattok, a felhozatal ráadásul most igazán színes, rengeteg kategóriából válogathattok.

A méltán híres Roborock széria legújabb terméke az S7 nevet viseli. A készüléket volt szerencsénk tavaly szeptemberben közelebbről is szemügyre venni, a róla készült tesztünket itt találjátok. A robot LIDAR szenzorral térképezi fel a lakásotokat, ráadásul a különböző szintekről képes külön-külön térképet készíteni, és azt elmenteni. A 2500 Pa-os szívóerejének semmilyen por nem tud ellenállni, az 5200 mAh-s akkujának köszönhetően pedig akár 3 órán keresztül is képes üzemelni. Legjelentősebb újítása a szónikus felmosás, ami a korábbi megoldásokkal szemben hatékonyabban takarítást ígér. Percenként háromezerszer rezegteti meg a mopot, ezzel imitálja a kézi felmosást, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A hasonló tulajdonságú robotoknál gondot szokott okozni, hogy összevizezik a szőnyegeket, a Roborock mérnökei viszont erre is gondoltak, egy ultrahangos szőnyegérzékelő szenzort szereltek bele. Ez azt jelenti, hogy amint a robotunk a szőnyegre ér, felemeli a felmosópárnákat, hogy elkerülje a kontaktot. Emellett a szívóteljesítményt is megemeli, hiszen egy hosszú szálas szőnyegből nehezebb kiszippatani a szennyeződéseket, mint a parkettáról. Szóval egy igazán sokoldalú készüléket sikerült megalkotni, igaz a tudásának meg is kérik az árát, jelenleg a vjqHjZHH kóddal 179 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, azonban EU raktárból érkezik és még 2 év garanciát is vállalnak rá. Ráadásul most egy Tronsmart Bluetooth hangszorót kaphattok ajándékba a vásárláshoz.

Jimmy H8 Pro

A Jimmy H sorozat egyszerre három modellel is bővült nemrégiben, ennek a középső tagja, a H8 Pro erős, 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amire már tényleg nem lehet panasz, hiszen ekkora erővel bármiféle koszt összeszed. Ezen a modellen is megtalálható a kimondottan hasznos OLED kijelző, ami mutatja az aksi töltöttségét, az aktuális üzemmódot, valamint itt láthatjátok, ha karbantartást igényel a porszívó. Az üzemideje nagyjából 70 perc, tehát simán körbetakaríthatjátok vele a lakást. Az autósokra is gondoltak, mert a csomag tartalmaz egy flexibilis csövet is, ami kifejezetten az autótakarási folymatot hivatott megkönnyíteni.

A dobozban ezen kívül is egy rakás kiegészítőt találtok, a 3 különböző szűkítő mellett egy motoros kárpittisztító fej és egy több szögben hajlítható könyök is a csomag részét képezi. Ha kíváncsiak vagytok a részletes tesztünkre, akkor ide kattintva tudjátok elolvasni. A Jimmy H8 Pro a 6WdnCiAB kuponnal 63 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, pár napon belül ki is szállítják EU raktárból, és ehhez is jár a két év gari.

JIMMY JW31

A Jimmy JW31 egy akkumulátoros magasnyomású mosó, amivel a kertben is könnyedén lemoshatjátok a kocsitokat. A dobozban számtalan kiegészítőt találtok: kaptok mosószer adagolót, egy állítható lándzsát és szórófejet, valamint egy 6 méteres tömlőt is. Ha már nem fog fagyni, akkor 3/4 colos tömlőt is csatlakoztathattok a géphez, így a kerti csapra is ráköthetitek, illetve van egy víztakarékos módja is, melynek köszönhetően akár egy vödör víz is elég a kocsimosáshoz. A készüléket egy 12 500 mAh-s akkumulátorral szerelték fel, amivel ECO üzemmódban nagyjából 45 percen keresztül üzemel, ami simán elég két autó lemosásához is. Súlya az aksival együtt 1,8 kg. Ezt a hasznos készüléket most a JUYWHWwK kóddal 35 300 Ft-ért rendelhetitek meg EU raktárból, a szállítás ingyenes, a garancia 2 év.

hirdetés