hirdetés

Rollervásár a Geekbuyingnál

Lejtmenetben az árak

hír
Rollervásár a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-07-13

Hoztam nektek öt, igen népszerű rollert a Geekbuying kínálatából, ráadásul szereztem hozzájuk kuponokat is, hogy még olcsóbban meg tudjátok rendelni a kiszemelt elektromos járgányt. Mindegyik termék Európából érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Kugoo Kirin S1

A Kugoo Kirin S1 a Kugoo S1 továbbfejlesztett változata, ami fekete vagy fehér színben kapható. Korábban már nyüstöltük, itt olvashattok róla részletesen. 25 km/óra a végsebessége, maximális hatótávja pedig 25 km, csak úgy, mint az előző rollernek. A 11,9 kilós járműnél sokkal egyszerűbb lett az összecsukás, ami a Kugoo S1-nél nem volt könnyű feladat.

Jobb lett a világítás, szereltek bele első lengéscsillapítót, és alkalmazáson keresztül is rá tudtok csatlakozni telefonotokkal a rollerre. Az appon belül csekkolhatjátok, hogy merre jártatok, hány kilométert tettetek meg, továbbá mutatja a töltöttséget, illetve sebességkorlátozást is be tudtok állítani, ami 10, 20 vagy 25 km/h lehet. Ha használjátok a NNNGIZKIRINS1 kódot, akkor 83 100 forintért szerezhetitek meg.

Kugoo Kirin ES2

A Kirin ES2 az egyik legújabb elektromos rollere a Kugoonak, amit korábban már teszteltünk. Kicsit nehezebb, mint gyártó többi rollere, 16 kilósra hízott, cserébe masszív szerkezet. Az első lengéscsillapítónak köszönhetően sokkal kényelmesebb vele utazni, akár 22 km-t is megtehettek vele, végsebessége pedig papíron 25 km/h, de több is kihozható belőle lejtőn. A kormányon találjátok a digitális kijelzőt, a csengőt, a kéziféket, illetve itt kapott helyet a gáz- és az elektromos fékkar, sőt, még egy USB portot is szereltek ide, így akár a telótokat is tölthetitek vele menet közben. Ha valamiből sok került rá, akkor az a LED világítás: duális front lámpák, sárhányóra szerelt piros fény, és a fellépő alatt is találtok 2 fénycsíkot, így az utcán mindenki észre vesz majd benneteket. A GKB226S kóddal 108 200 forintért lehet a tiétek.

Kugoo Kirin M4 Pro

A Kirin M4 Pro merőben eltér a többitől, hiszen egy ülést is szereltek rá, így gyakorlatilag egy „hibrid robogó-roller”. Hatótávban messze lekörözi a cikkben szereplő versenytársakat: akár 60 kilométert is gurulhattok vele egyetlen töltéssel az óriási, 13 Ah-s akkujának. Teherbírása is nagyobb, mint a legtöbb e-rolleré, akár 150 kilót is elbír, végsebessége pedig 43 km/h. Nagyon masszív szerekezet, ez a súlyán is meglátszik, hiszen 23 kg-os a járgány. Ő is könnyen összecsukható, csomagtartóba könnyen be fog férni. A motorfék mellett elöl-hátul található tárcsafék, így biztonságosan meg tudtok állni. A kormány jobb oldalán találjátok a kijelzőt, ami mutatja az akku töltöttségét, illetve az aktuális sebességet is. A megfelelő világításról is gondoskodott a gyártó, első és hátsó lámpa is került rá. A GKB470S kóddal 213 400 forintért tudjátok megvásárolni.

KUGOO G-Max

A G-Max a Kugoo egyik újdonsága, a kínai cég egyik legjobb rollere. A gyártó igyekezett minden eddiginél masszívabb vázat építeni, ez a képeken is jól látszik. Végsebessége 30 km/h, és akár 32 kilométer is megtehető vele egy töltéssel. Teljesen új, egyszerűsített, LED-es kijelzőt kapott, ami jól látható erős napsütésben is. Teljesen átalakították az összecsukó mechanikát: a kormányrúd kicsavarható, majd ezután tudjátok lehajtani a fellépőre. Okostelefonnal is rácsatlakozhattok, ahol a különböző beállítások és adatok mellett például frissíthetitek a roller szoftverét. A GKB461S kóddal 229 000 forintért vásárolhatjátok meg, szintén európai raktárból és ingyenes szállítással.

hirdetés