hirdetés

Roborock készülékek akciója a Geekmaxinál

Újdonság is van köztük

hír
Roborock készülékek akciója a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2021-11-16

11.11 után sem áll le az akciókkal a Geekmaxi, ezúttal három Roborock termékhez kaptunk tőlük kuponokat. A Roborock H7-et és az S7-et már mindenki jól ismeri, azonban a felsorolásban van egy újdonság, ami néhány nappal ezelőtt mutatkozott meg a napvilágnak. Ez nem más, mint a Dyad, a gyártó első száraz-nedves porszívója. Mindegyik terméket EU raktárból vásárolhatjátok meg, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

A sokoldalú készüléket az első 1000 vásárló kedvezményes áron, egész pontosan 126 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatja meg, utána viszont felmegy az ára, vagyis, ha megtetszett a kütyü, akkor érdemes sietni a vásárlással.

Roborock H7

A Roborock H7 még augusztusban tett látogatást szerkesztőségünkben, a róla készült tesztünket ide kattintva érhetitek el. A készülék a 160 AW-os szívóerejével mindent felfal, ami az útjába kerül, ráadásul a teljesítményét automatikusan szabályozza, hiszen szőnyegérzékelővel látták el. Egy töltéssel másfél órán keresztül tud dolgozni, ami bőven elegendő egy nagyobb lakás kitakarításához is. Az OLED kijelzőjéről minden fontos információt leolvashattok, mint például az akku töltöttségét. A portartályába már be lehet helyezni egy porzsákot, így nem kell aggódnotok amiatt, hogy ürítéskor összeporoljátok a lakást.

A felszippantott porszemeknek sincs esélyük visszajutni a lakásba, hiszen még a legkisebb darabokat is megköti a HEPA filter. A készüléket 102 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az Xc8DQvpY kuponkóddal.

Roborock S7

A gyártó jelenleg legjobb robotporszívója az S7 nevet viseli. A készüléket nemrég vettük górcső alá, a róla készült tesztünket itt találjátok. A robot LIDAR szenzorral térképezi fel a lakásotokat, ráadásul a különböző emeleteket képes külön-külön elmenteni. A 2500 Pa-os szívóerejével minden útjába kerülő porcicát felfal, az 5200 mAh-s akkujának köszönhetően pedig akár 3 órán keresztül is képes üzemelni. Legjelentősebb újítása a szónikus felmosás, vagyis a korábbi megoldásokkal szemben sokkal hatékonyabban tud takarítani. Percenként háromezerszer rezegteti meg a mopot, ezzel a kézi súrolást imitálja, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A felmosó párnáknál azonban gondot szokott okozni, hogy összevizezi a szőnyegeket a robot. A Roborock mérnökei erre is gondoltak, így egy ultrahangos szőnyegérzékelő szenzort szereltek bele, vagyis, ha szőnyegre ér, akkor megemeli a teljesítményt, és itt jön a szenzáció: felemeli a mopot, hogy ne koszolja össze őket. Sajnos a tudásának meg is kérik az árát, jelenleg a vjqHjZHH kóddal 175 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető.

hirdetés