hirdetés

Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale

Megérős kütyük

hír
Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale 1
írta: hajas
2021-05-17

Nemrég számoltunk be nektek a Geekbuying Super Value Sale nevű akciójáról. A leárazás még mindig tart, ezúttal a Proscenic termékekre helyeztem a hangsúlyt, hoztam légtisztítót, párásítót, valamint két robotporszívót, és természetesen kuponokat is szereztem hozzájuk.

Proscenic Ultenic H8

Nemcsak a levegő tisztasága, hanem a páratartalma is fontos szempont. Az ajánlott érték 40-60% között mozog, azonban sok lakásban a minimumot sem éri el a nedvességtartalma a levegőnek. Ilyenkor szokták ajánlani a párásító gépeket, a Proscenic Ultenic H8 is pontosan ezt a problémát hivatott megoldani. 4,3 literes tartállyal rendelkezik, a vizet pedig akár 30 órán keresztül képes párologtatni. Az elején találjátok a vezérlőpanelt, de okostelefonotokkal is irányíthatjátok.

Több üzemmóddal rendelkezik, de van automata mód is, ez a legkényelmesebb megoldás. Beépített éjszakai fénnyel is ellátták, ami több színben képes pompázni, de természetesen ha ez zavar benneteket, akkor kikapcsolhatjátok. Az alján egy kis tálca található, erre kedvetek szerint illóolajakat csepegtethettek, így kellemes illat lesz a lakásban. A PROSCH8 kuponkóddal 29 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg EU raktárból, ingyenes szállítással.

Proscenic 820S

A Proscenic 820S a gyártó egyik legolcsóbb robotporszívója. Ennek tükrében a navigációs rendszere nem a legfejlettebb, hiszen nincs rajta LIDAR. A készülék az ütköző és az közelségérzékelő segítségével deríti fel a terepet és az akadályokat, majd a giroszkóp segítségével szabályosan, S alakú utakat tesz meg, így szinte mindenhova eljut a lakásban. 1800 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a szőnyegekre érve pedig magától megemeli a teljesítményt, hogy a mélyebb rétegek közül is eltávolítsa a koszt. Feltörölni is tud, a 350 milliliteres tartályából intelligensen adagolja a vizet a törlőkendőre, így a kisebb foltoktól és a finom portól is búcsút inthettek. Egy töltéssel 120 percig képes takarítani, ami a gyártó szerint 120 négyzetméterre elegendő. A készülék rendkívül kedvező áron kapható, a PROSC820S kóddal mindössze 44 700 Ft-ba kerül, a szállítás pedig ingyenes hozzá.

Proscenic M7 Pro

A Proscenic M7 Prónak ugyan már megérkezett az utódja, az M8 Pro, azonban még mindig egy remek készülékről beszélhetünk. A fenti robottal szemben az M7 Pro rendelkezik LDS szenzorral, ezáltal sokkal pontosabb térképet tud készíteni és hatékonyabban tud takarítani. Képes felismerni a szobákat, így az applikációban azt is megadhatjátok, hogy mikor melyik szobát takarítsa ki. Hatalmas, 5200 mAh-s akkuval rendelkezik, ami akár 200 percnyi takarításra is elegendő. Szívóereje sem kispályás, 2700 Pa-os, ráadásul ez a gép is felismeri a szőnyegeket. Természetesen ez a gép is tud feltörölni, vagyis eltűnnek a kisebb foltok és a finom por a padlóról. A GKBHOME10 kóddal 86 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg.

hirdetés