hirdetés

Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon

Okoskütyük akciója

hír
Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon 1
hajas
írta: hajas
2021-05-06

Újabb leárazás vette kezdetét a Geekbuyingon, ezúttal a Super Value Sale akcióit élvezhetitek. Egy rakás sportkiegészítő, robot- és állóporszívó és sok egyéb készülék árát csökkentette a Geekbuying, és ahogy azt már megszokhattátok, néhány kütyüre exkluzív kupont is szereztem nektek, melyeket lentebb találtok.

Ha használjátok az ACGAMET225 kuponkódot, 86 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a Geekbuying európai raktárából, ingyenes és villámgyors szállítással.

Tronsmart Element T6 Max

A Tronsmart kinder tojás alakú szörnyetege, T6 Max 2019 végén járt nálunk, a róla készült részletes teszünket itt találjátok. A 2 kilós óriás a 60 wattos teljesítményével maga mögé utasít egy rakás Bluetooth hangszórót. Ezt akár meg is duplázhatjátok, hiszen összekapcsolhattok 2 eszközt, mivel támogatja a TWS módot, ráadásul így sztereóban fog szólni a zene. 12 000 mAh-s aksit zsúfoltak bele, így a kütyüt akár 20 órán keresztül is használhatjátok. IPX5-ös védelme miatt kerti partiban is bátran használhatjátok, nem lesz baja, ha véletlen leöntitek valamivel. Az NNNTMES kuponkódot felhasználva 18 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Csehországból.

Vivibright F40UP

A Vivibright F40UP egy 1920×1080 pixeles natív felbontással és 15 000:1-es kontrasztaránnyal felvértezett projektor. A benne található LED fényforrás 4200 lumenes fényerőt, valamint 50 000 órás élettartamot ígér. Akár 300 colos képet is ki tud vetíteni, de a gyártó szerint a legjobb minőséget 60 és 120 inch között érhetitek el. Egy rakás port található a hátulján, például kapott egy HDMI-t, két USB-t, jacket, valamint Bluetooth és WiFi kapcsolattal is rendelkezik. Külső hangszórót nem muszáj rákötnötök, mivel két darab 10 wattos zajkeltő dolgozik a készülékben. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe az 5V2MBRB3 kuponkódot, akkor 52 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a készüléket a csehektől, ráadásul ez az összeg már tartalmazza a körülbelül 750 forintos szállítási díjat is.

WalkingPad A1 Pro és WalkingPad C1

A sétapadok legnagyobb előnye, hogy segítségükkel a lakásotokban is mozoghattok. Jóval kisebbek, mint a hagyományos futópadok, ráadásul összecsukhatók, így a tárolásuk is könnyű. A legmodernebb készülékeket távirányítóvalvagy akár okostelefonos applikációval is vezérelhetitek, itt pedig a korábbi edzéseiteket is visszanézhetitek. A megtett kilométereket és az eltelt időt a gépek elején található kijelző segítségével követhetitek nyomon. Két modellhez szereztem kupont, melyekről a legfontosabb tudnivalókat a lenti táblázatban találjátok:

NévLinkMaximális sebességTerhelhetőségÖsszecsukhatóKuponÁr
Xiaomi WalkingPad A1 Pro6 km/h
100 kgigenWKPADA1PRO127 300 Ft
Xiaomi WalkingPad C16 km/h90 kgigenNNNC1TOEU85 600 Ft

hirdetés