hirdetés

Olcsóra kuponozható rollerek a Geekmaxi kínálatában

hír
Olcsóra kuponozható rollerek a Geekmaxi kínálatában 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Don Kartács
2022-10-07

A Geekmaxi mindig is nagy támogatója volt az elektromos járműveknek, így a mai felhozatal is többnyire ezekből tevődik össze. Három Kugoo modell kerül terítékre – az egyik már az átnevezett KuKirin –, amelyek közül az egyik világújdonság, illetve a jól ismert Eleglide Coozy-t is megvásárolhatjátok, amit teszteltünk is. Mindegyik mellé jár kupon, EU raktárból érkeznek a kétkerekűek, ingyenes szállítás mellett.

Ez inkább már egy gyengébb elektromos motor, így felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a videóban is szépen beöltöztek a sofőrök megfelelő védőruházatba, ti is tegyetek így. A KuKirin G2 Max bevezetése miatt külön kampányoldalt is létrehoztak, az ár 899,99 EUR, vagyis 381 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ami nem tűnik irreálisnak, ha minden klappol a fent leírtak közül.

KUGOO S1 – A legolcsóbb mindenes

Számtalanszor írtunk már erről a modellről, ami minden KUGOO rollerek ősatyja, már több mint 3 éve rója az utakat. Igénytelen, nem túl jó minőségű, de nagyon olcsó, ahogyan azt annak idején a tesztünkben is írtuk. 350 W-os motor mozgatja, 30 kilométer/óra az elméleti végsebessége, és nagyjából 20-22 kilométert lehet vele elmenni normális közlekedési körülmények mellett. A 8 colos kereke lehetne nagyobb, viszont mivel összecsukható és könnyű, elég egyszerű feltenni járművekre is.

Forrás: Geekmaxi.com

Nagyon nem kell a dolgot túlmagyarázni, mi sem bizonyítja jobban, hogy már több mint 100 000 darabot adtak el belőle világszerte. 105 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte az sCi9pJG2  kóddal, erre is igaz, hogy EU raktárból jön, ingyenes szállítás mellett.

KUGOO Kirin V1 – Városi csapatós

Mikor megláttam a V1 elektromos bringa vázát, egy nagyon régi tesztünk sejlett fel, az F-Wheel DYU D1-é, még 2017-ből. Nem ma volt, hogy írtunk róla, de ezek szerint a mai napig használják még ezt az egyébként egyáltalán nem rossz kialakítású vázat. Egyéb változtatások történtek rajta, az erőforrás 400 W-os, az akkumulátor csak 7,5 Ah, de itt ez igazából nem is olyan lényeges, lévén itt a pedálozásra segít rá a motor, de van neki teljesen elektromos módja is. Állítólag 45/km óráig képes gyorsítani a jármű az utasát, de ezt nehezen hiszem el a motor teljesítményét látva.

A kerekek 14 colosak,

tipikus városi használatra kitalált cucc, annyira kicsi. A megállást 2 darab tárcsafék szavatolja, míg a jármű állapotát, töltöttségét és hasonlókat applikációból is nyomon lehet követni. Van továbbá egy nagyon érdekes részlet rajta, a babaülés, amit a váz közepére helyeztek el, illetve a lábtartót, amit a csőváz alsó részére hegesztettek, így simán lehet belőle óvodába járós bringa, ha a szülő hajlandó a gyerekét így fuvarozni a rendeltetési helyre. Ha pedig csak kültéri mókázásra van a családnak kedve, akkor tulajdonképpen a kombi hátuljába is bedobható a V1, a kormánya ugyanis lehajtható a helyspórolás végett. Az elektromos kétkerekűért a DYLi7ds4  kuponkóddal 199 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek EU raktárból, a szállítás ingyenes.

Olcsóra kuponozható rollerek a Geekmaxi kínálatában 11

Forrás: Geekmaxi.com

Eleglide Coozy – Kényelmes ismerős

Visszatérő ismerős az Eleglide Coozy, hiszen nemrég teszteltük az elektromos járművet. Ahogy a nevéből is sejthető, egy meglepően kényelmes rollerről van szó, annak ellenére, hogy az első rugóstagjai betonkemények, a 10 colos, ballonos gumik megfelelő komfortot nyújtanak az utasának. A motor 350 W-os csúcsteljesítményen 540 W-ot is tud –, és sikerült vele 36 km/óráig felgyorsulnom vele, ugyanis az applikációból feloldható a szokásos 25 km/órás korlátozás. A hatótávja is megsüvegelendő, nagyjából 30 kilit hoztam ki belőle, ami már munkába járásra is alkalmassá teszi a rollert.

Megállni is meg lehet vele, egyszerre fékezhettek a motorral és a tárcsafékkel is, igaz csak hátul, így oda kell terhelni megálláskor. Ennek a járműnek is lehajtható a kormánya, így megkönnyítve a cipelést, a tömege 19 kiló, ez azért nem csak az simán felkapom kategória. Kiemelném még, hogy van rajta kézzel kapcsolható index, ami ritka madár ebben a szegmensben. A BQjGw9Ea  kóddal 226 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés