hirdetés

Olcsóbb lett a Roborock S8 überporszívó

Olcsóbb lett a király

hír
Olcsóbb lett a Roborock S8 überporszívó 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-05-04

Nemrég mutatták be igen nagy csinnadratta közepette az aktuális Roborock überporszívót, az S8-at. Most hogy vége a hype-nak, el is kezdett araszolni lefele az ára a mindent tudó masinának, aminek kategóriaelső a szívóereje, több szintes házakat kezel, felmos és még több tucat hasonló okosságot tud. További jó hír, hogy azóta teszteltük is, így tágabb képet kaphattok a képességeiről. 215 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az ára a 23MAY3  kuponnal, és már ezt is áthajózták az EU területére, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, ez is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. –  ezekről bővebben az éles tesztben olvashattok. A mindent tudó eszköz ára a 23MAY3  kuponnal 215 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés