hirdetés

Bemutatta újdonságát a Roborock, és elég ütősre sikeredett

A Roborock S8 robotporszívó minden eddiginél fejlettebb

hír
Bemutatta újdonságát a Roborock, és elég ütősre sikeredett 1

Forrás: Geekbuying

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-03-17

Megjelent a Roborock S8, ami a mindenkori csúcsporszívója a cégnek. Mindent tud, van egy nagyon durva szoftveres szolgáltatáskészlete, ami most az S6 MaxV – amit teszteltünk is – funkcionalitásával egészült ki. Vagyis felismeri a tárgyakat, berajzolja a térképre, ahogyan megjelöli a beszorulás szempontjából veszélyes bútorokat is. Ezenkívül rajzol sima, és 3D-s térképet is, szanaszéjjel állítható, brutális a szívóereje, egy dolgot nem tud (még), nincs hozzá önürítő dokkoló. A bevezető ára 217 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

Bedurran a Roborock S8 kampány

A Roborock S8 bevezető áron március 16. és 18. között már előrendelhető, majd március 18. és 23. között pedig a fő kampány is beindul, innentől kezdik kiszállítani a robotporszívókat. A kampányoldalt itt találjátok, szépen vizuálisan bemutatja az újdonságokat, de természetesen lejjebb mi is kirészletezzük ezeket.

Maga a beállítás is egy több lépcsős folyamat, például megkérdezi az eszköz, hogy van-e kisállat a háztartásban,

hiszen akkor máshogyan reagál bizonyos dolgokra. Ami a felmosást illeti, itt is az előző generáció VibraRise technológiáját használja, ami annyit takar, hogy nagy frekvenciával dörgöli a felületeket, de az olyan részeket, amiket nem kell felmosni, szépen kihagyja, egyszerűen felemeli a platniját és kész. Ez az eszköz is képes magát lemerülés esetén újratölteni egy automata bedokkolással, na nem mintha az 5200 mAh-s akku olyan nagyon gyorsan kifogyna, ez önmagában elég nagyjából 200-250 négyzetméterre, vagy máshogyan fogalmazva 180 percnyi takarításra.

Természetesen további extra funkciói is vannak – pl. gyorstérképezés, nyelvbeállítás, időzítés stb. – de ezeket majd az éles tesztben találjátok, ami nemsokára érkezik. A mindent tudó eszköz bevezető ára 217 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., de ha már most feliratkoztok a promóciós oldalon, akkor még bele férhettek az első 100 rendelőbe, akik 5 darabos kiegészítő csomagot kapnak ajándékba a robot mellé. A termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés