hirdetés

Olcsóbb Black Fridayen, mint Szinglik napján, mi az?

A Geekbuyingon tovább csökkennek az árak

hír
Olcsóbb Black Fridayen, mint Szinglik napján, mi az? 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-22

Nem bonyolítanám túl ezt a hírt, két termék – egy robotporszívó és egy légtisztító – most a 11.11-es leárazásnál is olcsóbb a Geekbuyingon, egyszerűen azért, mert most Black Friday van. A Geekbuying fekete péntek kapcsán már tényleg minden információt megosztottunk veletek, de aki a direkt linket szeretné, az nyomjon ide.

Okostelefonról vezérelhető, lehet időzíteni, a módokat állítani, a víz mennyiségét szabályozni és ehhez hasonlók. A térképen – ami inkább csak egy stilizált rajz, mint egy valójában felépített térkép, hiszen ehhez LiDAR szenzor kellene – virtuális falakat nem húzhattok, de adnak hozzá egy elektromosat, amit letéve valahova, annak a vonalát nem lépi át a robot.

Látható, hogy az A80 Plus nem 2022-es technológia, ám ezzel nincs is baj, ha megelégszünk ennyivel, cserébe legalább rendkívül olcsó, szinte már szemfelnyitó módon, ennyit az önürítős porszívók kellékanyagaira fizettek ki egy évben. Geekbuyingon a GKB22BF05  kuponkóddal csak 32 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

Okostelefonos alkalmazással is vezérelhetjük a gépet, mert csatlakozik WiFi-n keresztül az internetre. Ezen keresztül időzíthetjük és irányíthatjuk, de legjobb, ha az automata módot választjuk. Ebben az esetben a gép méri a levegő szennyezettségét, és akkor emeli meg a teljesítményt, ha az szükséges, például egy szellőztetés után, amikor bejön az ablakon a benzingőz.

A Proscenic A9 egy remek tulajdonságokkal rendelkező légtisztító, ráadásul szűrő is kapható hozzá a Geekbuyingon, és nem kerül többe, mint más márkák eszközeinek esetében. A tesztünkben annak idején a drága szűrő volt az egyetlen problémánk vele, de azóta már ez is megoldódott. Az A9-et most a GKB22BF05  kuponnal 28 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, a szállítás ingyenes, és európai raktárból 10 napon belül házhoz is viszi a futár.

hirdetés