hirdetés

Továbbgördül a Black Friday szekere a Geekbuyingon

A szokott ütemben ömlenek a kedvezmények

hír
Továbbgördül a Black Friday szekere a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-21

A Geekbuyingon mától a következő szakaszba lépett a Black Friday, vagyis újabb kuponok és akciók vehetők igénybe, most leginkább a különböző kategóriákra koncentrál a cég. A már megszokott kedvezményekre kell készülnötök, mindenféle, a teljes oldalon használható kuponok és persze rengeteg jutányos árazású cucc érkezik, mi pedig ki is emeltünk két nagyszerű elektromos kerékpárt. A Geekbuying jó szokásához híven a termékei nagy részét EU raktárból küldi, ingyenes szállítás mellett.

Forrás: Geekbuying

Szintén kiemelnék néhány érdekességet, az egyik a Lucky Draw, ami a klasszikus szerencsekerekes játék, és pörgetéssel mindenféle kupont és ajándékot nyerhettek, a lehetőségek számát pedig vásárlással és közösségi megosztással növelhetitek. Van továbbá a vásárlás után visszakapott kuponok szekciója, ahol egy elköltött összeg után bónusz kódokkal jutalmaz titeket a Geekbuying.

Mivel a cég három termékkategóriára kiemelten koncentrál, ezért ezeket is érdemesnek tartom megemlíteni:

Most pedig jöjjön az a két ENGWE elektromos kerékpár, amire a Geekbuying külön szeretné felhívni a figyelmeteket.

ENGWE EP-2 Pro és ENGINE Pro – Fatbike forradalom

A Laotie FT100 fatbike óta tudjuk, hogy van egy réteg, akinek nagyon bejönnek a fatbike-ok, és valójában nekünk is tetszenek ezek a járművek. Igazi pozőrködést lehet művelni a vastag kerekű, bivalyerős gépeken, itt már nem 300 W-tal bohóckodnak a gyártók. Az ENGWE kínálatában több ilyen modell is van, az egyik az EP-2 Pro, ami egy 750 W-os – a csúcsteljesítmény 960 W –, 4 inch széles gumival szerelt közlekedő eszköz. Ahogyan szinte az összes ENGWE modell esetében, ennek a váza is összecsukható középen és az akkumulátor is kivehető belőle. Ez azért jó, mert a töltéshez ezt elég kikapni, nem kell felcipelni a teljes cuccot a lakásba.

A végsebessége 35 km/óra – eddig segít rá a motor, de ti tekerhetitek tovább is, ha bírjátok –, de minden ilyen járműnek van egy szerviz menüje, ahol ez állítható. Az akku kapacitása 13 Ah, amivel elvileg el lehet menni full elektromos módban 55-60 km-t, rásegítéssel pedig akár 100-at is, legalábbis ezt állítja a gyártó. A váltója egy 7 sebességes Shimano szett, amivel akár résegítés nélküli módban is hajthatjátok a bringát, az adatokat pedig egy 4 colos fedélzeti komputeren követhetitek nyomon.

Ha esetleg az EP-2 Pro valamiért nem tetszene, itt az ENGINE Pro, ami hasonló alapokra építkezik, de ez a drágábbik modell. A motor – 750 W, 1000 W csúcsteljesítménnyel – és az alapfelépítés ugyanaz, de ellentétben az EP-2 Próval, nemcsak elöl, hanem hátul is van rajta lengéscsillapítás. Ráadásul méretesebb, 16 Ah-s akkumulátort kapott, amivel azért nyerhető néhány plusz kilométernyi hatótáv. A megállásról tárcsafékek gondoskodnak, de itt már hidraulikusak is, ami még jobb fékhatást eredményez. A váltó nyolcsebességes, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb tartományban segítsen rá a motor, így 32 km/óráig ezzel nincs is gond, míg teljesen elektromos módban akár a 45 km/óra is elérhető.

Mindkét fatbike egy kompakt egésznek néz ki, így érdemes őket közelebbről is szemügyre vennetek. Az EP-2 Próért a GKB22BF25  kuponnal 357 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, míg az ENGINE Pro ára 525 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amit szintén a GKB22BF25  kóddal lehet elérni. Mikor legutóbb beszámoltunk róluk, még nagyjából 25-30 000 Ft-tal drágábbak voltak, szóval ezeknek is szépen eseget az áruk. Mindkettő EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés